Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darren Cahill, adevărul despre despărţirea de Halep: "A fost dificil!" Cum a reacţionat Simona când a aflat

Darren Cahill, adevărul despre despărţirea de Halep: "A fost dificil!" Cum a reacţionat Simona când a aflat

Tenis

Comentarii

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit deschis despre despărţirea de liderul WTA într-o emisiune difuzată de un post de radio din Australia.

Cahill şi-a motivat decizia prin dorinţa de a fi alături de familia sa în anul în care fiul său de 17 ani se pregăteşte să intre la colegiu şi să devină jucător profesionist de tenis, dar a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor să o anunţe pe Halep că vor întrerupe colaborarea.

Australianul a precizat că o pusese în temă pe Halep cu ceva timp înainte şi că Simona a fost extrem de înţelegătoare. Cahill se aşteaptă însă să aibă anumite regrete în momentul în care o va vedea pe Simona jucând în turneele importante. Totuşi, acesta e conştient că nu ar fi putut să se ocupe cum şi-ar fi dorit de fiul său dacă ar fi fost nevoit să călătorească aproape tot anul în circuitul profesionist.

"Comunicarea cu Simona a decurs in regula, e practic parte din familia mea. Ea stia ca urmeaza un an important pentru mine. Baiatul meu are 17 ani, vrea sa devina si el jucator de tenis si sa ajunga la colegiu in SUA. Asa ca era dificil sa mai pot calatori 35 de saptamani pe an. A fost o decizie usoara din punctul de vedere al familiei, insa destul de dificil sa ma despart de Simona. Ea este insa o campioana, a inteles si m-a sustinut.



Nu a fost o decizie foarte dificila, dar s-ar putea sa am niste regrete cand vor incepe turneele si o voi vedea pe teren. Totusi, pana la urma aceasta este decizia pe care am luat-o
", a declarat Cahill la TAB Radio.

Halep, "Beatles de România"

Cahill a vorbit la superlativ despre fosta sa elevă, dar şi despre atitudinea fanilor din România faţă de liderul WTA. Acesta o compară pe Halep ca popularitate în ţara natală cu celebra trupă The Beatles, devenită un fenomen global în anii '60.

"Este greu de descris in cuvinte presiunea sub care s-a aflat in ultimii 2-3 ani. Toata Romania a pus o presiune uriasa pe ea! Tenisul a devenit sportul numarul 1 in lumea, ei nu mai au o echipa de fotbal grozava. Asa ca toti romanii au urmarit-o pe Simona.

Imediat, pe unde se duce este un star. Parca ar veni formatia Beatles in oras! Pentru o fata tanara din Constanta, un oras micut din Romania, provenita din niste parinti grozavi care nu vorbesc engleza, nu au avut foarte multi bani, este grozav ce a reusit!
", a mai spus Cahill.

Afla mai multe despre: darren cahillromaniasimona halep 

viewscnt
Articole similare