Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darren Cahill, considerat vinovat pentru eşecul Simonei Halep. Reacţia dură a antrenorului, penalizată de presa internaţională

Darren Cahill, considerat vinovat pentru eşecul Simonei Halep. Reacţia dură a antrenorului, penalizată de presa internaţională

Tenis

Comentarii

Simona Halep a fost învinsă de Karolina Pliskova în trei seturi (0-6, 6-2, 4-6) şi a fost eliminată de la Turneul Campioanelor. În setul decisiv, Simona i-a cerut ajutorul lui Darren Cahill, iar antrenorul australian a avut un discurs cel puţin dur, care a fost penalizat ulterior de presa internaţională.

"Desigur, meciul asta va fi ţinut minte pentru discursul avut de antrenorul lui Halep, Darren Cahill, atunci când a intrat pe teren după ce Pliskova a câştigat al treilea set consecutiv şi i-a spus Simonei că s-a făcut de ruşine. A fost o decizie ciudată după un meci greu avut de Halep şi nu a părut să o ajute foarte mult. Ca spectator, nu a fost plăcut de urmărit. Dar când Pliskova se va uita pe rezumatul meciului, va fi satisfăcută datorită faptului că şi-a dus adversara pe culmile disperării", notează The Guardian în recenzia meciului de la Turneul Campioanelor. 

De altfel, este o opinie generală în presa internaţională că ultimul discurs al lui Darren Cahill mai mult a încurcat-o pe Simona. Nu doar jurnaliştii străini, cât şi fanii, pe reţelele de socializare, consideră că Halep a făcut o greşeală atunci când l-a readus în staff pe Cahill. 

"Simona Halep are două titluri de Grand Slam fără on-court coaching de la Darren Cahill. Nici măcar nu a făcut parte din echipa ei la unul dintre ele. Cât de înţelept este să îl readuci în staff?", a scris un fan pe Twitter. 

Darren Cahill, discurs foarte dur în faţa Simonei: ”Ai fost făcută de ruşine. Nici măcar nu mai e vorba despre rezultat”

”Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost făcută de ruşine pe teren. Haide! Dă-ţi o şansă revenind. Doar tu poţi să faci asta. Recapătă-ţi atitudinea şi o să câştigi meciul ăsta. Cred asta cu tărie. Cum te defineşti? Altlet sau competitor? Aici nici măcar nu mai e vorba despre rezultat”, a fost discursul lui Darren Cahill.

Afla mai multe despre: simona halepdarren cahillturneul campioanelor 

viewscnt
Articole similare