Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Darren Cahill, primul on-court coaching pentru Simona Halep, după o pauză de un an. Dialogul dintre cei doi

Darren Cahill, primul on-court coaching pentru Simona Halep, după o pauză de un an. Dialogul dintre cei doi

Tenis

Comentarii

Darren Cahill i-a oferit primul on-court coaching Simonei Halep, după o pauză de un an. Deşi Simona Halep a anunţat că australianul va reveni în staff-ul său la începutul sezonului viitor, Cahill nu a mai avut răbdare şi a sărit în ajutorul româncei.

Simona Halep i-a cerut ajutorul lui Darren Cahill în primul set, la scorul 4-3 pentru Bianca Andreescu, după un break reuşit de jucătoarea din Canada.

Dialogul dintre Cahill şi Halep:

Darren Cahill: Fii mai atentă pe backhand-uri, pentru că ea liftează atunci. Trebuie să fii mai puternică în aceste momente, n-ai dat niciun backhand în lung de linie în tot acest set. Trebuie să o controlezi cu backhand-ul în lung de linie. Împinge-o un pic în spate. Când ai timp pe forehand, încearcă să loveşti mai lung, nu trebuie neapărat să dai cu spin.

Simona Halep: Jocul meu nu este solid.

Darren Cahill: Ai fost mai agresivă cu forehand-ul, dar trebuie să fii mai puternică pe backhand. Joci bine la retur. Atunci când returnezi, funcţionează backhand-ul. Ai încredere în el. Încearcă să o mişti pe teren, trebuie să o faci să alerge. Ea joacă mult de pe fundul terenului, stă mult pe centru şi loveşte cu forehand-ul, deci trebuie să o mişti de acolo. Haide!

Totuşi, intervenţia lui Cahill nu a avut impact, Bianca Andreescu trecându-şi în cont primul act, scor 6-3.

Afla mai multe despre: cahill 

viewscnt
Articole similare