Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de Arsenal, Vlad Dragomir a primit o ofertă bombă! O fostă finalistă din Liga Campionilor îl vrea pe mijlocaşul român

Dat afară de Arsenal, Vlad Dragomir a primit o ofertă bombă! O fostă finalistă din Liga Campionilor îl vrea pe mijlocaşul român

Arsenal

Comentarii

Arsenal nu i-a mai prelungit contractul lui Vlad Dragomir, iar mijlocaşul român devine liber de contract la 30 iunie. Fotbalistul nu va sta însă prea mult timp fără echipă, asta pentru că mai multe grupări şi-au manifestat deja interesul.

Cea mai bună variantă pentru Vlad Dragomir pare să fie AS Monaco. Fosta finalistă din Liga Campionilor a semnat, în ultima perioadă, cu mai multe tinere talente, iar Dragomir s-ar încadra perfect în noua strategie a trupei din Principat.

Presa din Marea Britanie anunţă deja că impresarul lui Dragomir ar fi avut deja primele contacte cu Monaco, iar dacă Arsenal nu-i va oferi rapid o înţelegere la nivel de primă echipă, atunci românul se va îndrepta spre Ligue 1.

Dragomir este la Arsenal de la vârsta de 16 ani, iar acum îşi încheie contractul după trei sezoane. Ajuns la 19 ani, Dragomir n-a reuşit să debuteze pentru echipa mare a ”tunarilor”.

Afla mai multe despre: vlad dragomirtransferas monacoarsenal 

viewscnt
Articole similare