Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de Gigi Becali, angajat de Steaua. A început deja antrenamentele la echipa din Ghencea: ”Vreau să-i obişnuiesc cu perfecţiunea”

Dat afară de Gigi Becali, angajat de Steaua. A început deja antrenamentele la echipa din Ghencea: ”Vreau să-i obişnuiesc cu perfecţiunea”galerie foto

Steaua

Comentarii

Un angajat dat afară de Gigi Becali a semnat o înţelegere cu Steaua şi a început deja antrenamentele la noua sa echipă. Preparatorul fizic Marian Lupu a semnat cu echipa din Ghencea, unde se ocupă de pregătirea copiilor şi juniorilor.

Cu o vastă experienţă ca preparator fizic, Marian Lupu îşi continuă cariera la Steaua, unde a semnat o înţelegere pentru centrul de copii şi juniori. Preparatorul fizic în vârstă de 50 de ani a început deja antrenamentele şi are misiunea de a supraveghea dezvoltarea fizică a tinerilor jucători de la Steaua.

În vara lui 2019, Marian Lupu a fost demis la FCSB după ce a fost scos vinovat pentru numeroasele accidentări din lotul echipei de seniori.

Dat afară de Gigi Becali, angajat de Steaua. Marian Lupu a început antrenamentele

În vârstă de 50 de ani, Marian Lupu este unul dintre cei mai cunoscuţi preparatori fizici din România. În această vară a fost ofertat de Steaua şi a acceptat să lucreze la echipa din Ghencea.

Marian Lupu a început deja antrenamentele la echipele de copii şi juniori, unde speră să-i facă pe jucători să recupereze diferenţele faţă de fotbaliştii din străinătate:

”Am făcut un pic mai mult o introducere în mişcările de forţă, este destul de greu să execute corect. Am fost un pic mai dur cu ei, dar vreau să-i obinşnuiesc cu perfecţiunea. Vreau să lucreze corect pentru că, dacă nu facem forţă, nu putem să le facem faţă celor de afară”, a declarat Marian Lupu pentru Steaua TV.

Marian Lupu are o vastă experienţă în sportul din România. A lucrat timp de 10 ani la naţionala României şi a colaborat cu antrenori precum Victor Piţurcă, Walter Zenga, Oleg Protasov, Cosmin Olăroiu sau Laurenţiu Reghecampf. De asemenea, pentru o scurtă perioadă, a colaborat şi cu Simona Halep.

În 2019, Gigi Becali l-a dat afară de la FCSB

Marian Lupu a lucrat ultima oară la FCSB în perioada decembrie 2016- august 2019. Însă, în vara lui 2019, Gigi Becali l-a scos vinovat pentru desele accidentări ale jucătorilor şi l-a dat afară.

”M-a deranjat motivul (n.r. pentru care a fost dat afară), pentru că principala mea sarcină era să dezvolt calităţile fizice şi deprinderile motrice. Faptul că s-au accidentat prea mulţi jucători sigur că putea să ducă la o decizie extremă, dar cred că trebuia făcută o anchetă internă, să ne aşezăm toţi la o masă şi să ne punem prima întrebare: Care este principala cauză pentru care apare o leziune musculară?

Şi de aici puteam porni într-o discuţie care ar fi putut să ajute cu adevărat. Acum constat că s-au tras concluzii, iar după plecarea mea au început să fie folosite noi mijloace alternative de refacere post-efort”, a spus Marian Lupu imediat după ce a fost demis de la FCSB.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare