Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de Gigi Becali, fotbalistul se răzbună şi merge la o rivală din Superligă!

Dat afară de Gigi Becali, fotbalistul se răzbună şi merge la o rivală din Superligă!

FCSB

Comentarii

Cristi Ganea (31 de ani, FCSB) este foarte aproape de transferul la Farul Constanţa!

Cristi Ganea e pe „lista neagră” la FCSB şi alege o rivală din Superligă!

Fundaşul stânga nu a impresionat la FCSB, iar răbdarea lui Gigi Becali a luat sfârşit. Patronul liderului din Superligă este decis să renunţe chiar în această iarnă la serviciile fotbalistului. Astfel, Cristi Ganea are şanse foarte mari să ajungă la Farul Constanţa, acolo unde este dorit pe Gică Hagi, anunţă Fanatik.

Un club din subsolul clasamentului grec ar fi fost de asemenea interesat de fundaş, dar doar cu opţiunea de împrumut, situaţie care l-a nemulţumit pe patronul FCSB. Gigi Becali vrea cu orice preţ să scape de contractul jucătorului chiar în iarnă, astfel că Farul se află în pole position pentru mutare!

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Cristi Ganea, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • Cristi Ganea a cucerit titlul de campion al României alături de Viitorul Constanţa în 2017

BREAKING NEWS | Rapid s-a înţeles cu un fotbalist de la FCSB! Urmează să ajungă în cantonamentul din Antalya | EXCLUSIV

Rapid face al treilea transfer de la FCSB, în decurs de jumătate de an. După ce i-au luat pe Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă, giuleştenii au pus mâna pe încă un fotbalist renegat de finanţatorul Gigi Becali. Jucătorul urmează să ajungă sâmbătă în cantonamentul pregătit de Cristiano Bergodi, în Antalya.

Rapid Bucureşti a mărit lista sosirilor din această iarnă, iar al patrulea fotbalist transferat vine de la FCSB, de pe lista neagră întocmită de Gigi Becali. 

Sursele Orange Sport susţin că există un acord de principiu pentru transferul lui Damjan Djokovic (33 de ani), de la FCSB, la Rapid.

Mijlocaşul croat nu a fost pe placul lui Gigi Becali, deşi MM Stoica a insistat că Djokovic poate fi util echipei, iar campionul României cu CFR Cluj va face pasul spre rivala din Giuleşti. 

Damjan Djokovic, Cristi Ganea, Andrea Compagno şi Dorin Rotariu sunt fotbaliştii care nu au mai intrat în vederile celor de la FCSB pentru pregătirea din iarnă şi restul sezonului, iar rând pe rând vor semna cu alte echipe, pentru a evita situaţia în care nu vor juca pe măsura aşteptărilor. 

În privinţa lui Damjan Djokovic, el va schimba tabăra în această iarnă, iar sâmbătă va ajunge în cantonamentul celor de la Rapid, care se desfăşoară în Antalya, Turcia. 

După mijlocaşul croat, de la FCSB ar urma să plece şi Andrea Compagno, în aceste zile, după cum a anunţat Gigi Becali, care vrea doar 500.000 de euro în schimbul atacantului central. 

Afla mai multe despre: cristi ganeafcsbfarulgigi becali 

viewscnt
Articole similare