Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de la Gaz Metan, Alexandru Curtean vrea să producă o performanţă istorică! A semnat Hermannstadt şi se bate la promovarea în L1

Dat afară de la Gaz Metan, Alexandru Curtean vrea să producă o performanţă istorică! A semnat Hermannstadt şi se bate la promovarea în L1

Liga 2

Comentarii

Mijlocaşul Alexandru Curtean, ultima oară la Gaz Metan Mediaş, a semnat un contract cu divizionara secundă FC Hermannstadt, a anunţat, joi, site-ul clubului sibian.

Pus pe liber de Gaz Metan Mediaş cu doar câteva zile înainte de reluarea Ligii 1, sibianul Alexandru Curtean a fost convins de conducătorii echipei FC Hermannstadt să semneze un contract. Fostul jucător de la Poli Timişoara şi Dinamo se află deja în lotul echipei din Liga 2, deplasat de miercuri în cantonamentul din Antalya.

"Alexandru Curtean, mijlocaş central. Un alt transfer important pentru echipa noastră este venirea sibianului născut pe 27 martie 1987. Jucătorul a făcut junioratul la FC Inter şi la Gaz Metan, dar este pentru prima dată când joacă la seniori pentru o echipă din Sibiu. A disputat aproape 200 de meciuri în Liga 1 din România. A fost internaţional de tineret evoluând în două meciuri sub tricolor, iar cu Dinamo, Politehnica Timişoara şi Botev Plovdiv a strâns 16 partide în cupele europene. Alex se află în cantonamentul centralizat din Antalya alături de echipa noastră. Cu toţii îi spunem bun venit şi mult succes în tricoul FC Hermannstadt", a anunţat, joi, clubul sibian antrenat de Alexandru Pelici.

Afla mai multe despre: alexandru curteagaz metan mediashermannstadtcontractpromovare 

viewscnt
Articole similare