Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară de la Voluntari, Adrian Mutu va antrena în Emiratele Arabe Unite şi va lucra cu Reghecampf

Dat afară de la Voluntari, Adrian Mutu va antrena în Emiratele Arabe Unite şi va lucra cu Reghecampf

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu îşi continuă cariera de antrenor după ce a fost demis de la Voluntari, la finalul sezonului trecut. "Briliantul" tocmai a semnat un contract cu Al Wahda, echipa unde antrenor principal este Laurenţiu Reghecampf. Mutu va fi antrenorul echipei secunde a formaţei din Emiratele Arabe Unite.

 

 

GOOD LUCK ADRIAN MUTU /COACH AL WAHDA FC #adrianmutu10 #bestcoachever #bestmanagerever #proudofyou

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

 

 

În vârstă de 39 de ani, Mutu a antrenat echipa FC Voluntari, pe care a salvat-o de la retrogradare sezonul trecut, după un baraj cu Chindia Târgovişte. După ce şi-a încheiat cariera de fotbalist, el a mai fost director general la Dinamo şi manager sportiv la FRF.

Adrian Mutu a preluat conducerea tehnică a ilfovenilor la 14 aprilie, înlocuindu-l pe Claudiu Niculescu. FC Voluntari va evolua şi în sezonul viitor în Liga I, după ce a câştigat, miercuri, în deplasare, cu 3-0, la executarea loviturilor de departajare, barajul de menţinere/promovare, cu Chindia Târgovişte. La finalul timpului regulamentar de joc şi după prelungiri scorul a fost 1-0 (0-0) pentru gazde, la fel ca în partida de la Voluntari. FC Voluntari a terminat pe locul 12 în Liga I, în timp ce Chindia a ocupat locul 3 în Liga a II-a.

 

Afla mai multe despre: adrian mutucontractvoluntariemirate 

viewscnt
Articole similare