Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat afară şi amendat de Comisia de Disciplină! Observatorul mazilit de CCA: "E o mizerie! Deaconu e capul răutăţilor"

Dat afară şi amendat de Comisia de Disciplină! Observatorul mazilit de CCA: "E o mizerie! Deaconu e capul răutăţilor"galerie foto

Fotbal

Comentarii

În luna ianuarie a acestui an, Patriţiu Abrudan, acuza că a fost scos de Răzvan Burleanu şi Alexandru Deaconu de pe lista observatorilor internaţionali de arbitri, "pentru că l-aş fi sprijinit pe Lupescu şi fiindcă am fost incomod la CCA până am demisionat". Acum şi-a aflat pedeapsa de la Comisia de Disciplină.

"Nu pot să cred o asemenea meschinărie, e o mizerie ce mi-au făcut! Deaconu şi Vassaras au fost acolo, la curs, cu mine, două zile, dar niciunul nu a avut curajul să îmi spună, privindu-mă în ochi, că gata, mă trec la etcetera. A venit şi domnul Burleanu în ultima zi. L-am aşteptat şi l-am întrebat dacă nu mai are încredere în mine aşa cum a avut în 2013, când a venit la mine de la Bacău la Cluj ca să mă întrebe ce trebuie să facă să câştige alegerile.

Atunci i-am dat nişte sfaturi, eram bun. Acum mi-a reproşat că am fost la întâlnirea cu Lupescu. Că am făcut lobby pentru Ionuţ. Ce lobby, că nu mai eram la AJF?! Şi ce bun am fost, că Burleanu l-a distrus la vot pe Lupescu. M-am dus, recunosc, din respect, că am fost coleg cu Lupescu în Comitetul Executiv. Şi ce legătură avea asta cu scoaterea mea de pe listă? Văd că Burleanu vorbeşte de coduri de etică, de integritate. Unde e etica, să mă scoţi aşa, fără motiv, fără să ţii cont că nu am avut niciodată vreo problemă profesională, ca observator?! Mi-a zis că încrederea în mine «a mai scăzut» şi a plecat. Atunci am înţeles", spune Arbudan în ianuarie pentru GSP.

Acesta a fost chemat la Comisia de Disciplină a FRF după ce i-a jignit pe Răzvan Burleanu şi pe Alexandru Deaconu. Dosarul s-a judecat câteva luni bune, iar acum a venit decizia finală. "Admite sesizarea formulată de Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Patriţiu AbrudanÎn baza art. 52.5din RD cu aplicarea art. 12, 14 şi 15 din RD se sancţionează pârâtul Patriţiu Abrudan  cu Avertismentşi penalitate sportivă de 5000 lei", se arată în sendinţă.

Anul trecut, fostul arbitru internaţional Patricţiu Abdrudan a avut 3 delegări la meciurile din campionatul intern şi 9 la partidele internaţionale. În culise se spune că Abdrudan ar plăti pentru că l-ar fi susţinut pe Ionuţ Lupescu în campania pentru alegerile FRF.

Afla mai multe despre: burleanu 

viewscnt
Articole similare