Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dat ca şi plecat, Dobre ar putea rămâne la Bournemouth. „Cireşele” au numit un antrenor nou, iar românul ar putea primi mai multe şanse în sezonul viitor

Dat ca şi plecat, Dobre ar putea rămâne la Bournemouth. „Cireşele” au numit un antrenor nou, iar românul ar putea primi mai multe şanse în sezonul viitorgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Alexandru Dobre (21 de ani) este legitimat din 2016 la Bournemouth, dar nu a apucat încă să debuteze pentru echipa de seniori a „cireşelor”. Situaţia s-ar putea însă schimba acum când gruparea engleză şi-a numit un nou antrenor.

Bournemouth a terminat pe locul 18 campionatul şi a retrogradat în Championship la finalul sezonului trecut. Ca urmare a acestei contraperformanţe, conducerea „cireşelor” l-a demis pe Eddie Howe şi l-a numit în funcţia de manager pe antrenorul secund al acestuia, Jason Tindall. 

Antrenorul în vârstă de 42 de ani a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane şi are ca obiectiv promovarea echipei al cărui tricou l-a îmbrăcat de 199 de ori. Tindall i-ar putea da astfel şanse să evolueze şi lui Alex Dobre, fotbalist care nu a jucat niciodată pentru echipa de seniori a lui Bournemouth.

„Având în vedere succesului clubului din ultimii 12 ani, cu Eddie(n.r. Howe) responsabil şi cu mine alături de el, nu am de gând să distrug totul şi să încep de la zero. Aş fi un prost dacă aş face asta. Dar am propria personalitate, propriile idei şi voi face în aşa fel încă să le pun în aplicare imediat ce vom reveni pe terenul de antrenament”, a declarat Jason Tindall pentru site-ul oficial al lui Bournemouth.

De când a ajuns în Anglia şi până în prezent, mijlocaşul crescut de Viitorul a fost împrumutat la Bury, Rochdale, Yeovil Town şi Wigan. Dobre este şi internaţional de tineret, el bifând opt selecţii şi un gol pentru selecţionata condusă acum de Adrian Mutu. 

Cu toate acestea, zilele lui Dobre ar putea fi numărate la Bournemouth. Presa din Anglia şi cea din Franţa dându-l ca şi transferat în ultimele zile în Franţa, la Dijon. 

Transferul momentului în fotbalul românesc! A semnat şi se va duela cu Mbappe şi Neymar din sezonul viitor. Cât au plătit francezii

 

Afla mai multe despre: dobrebournemouth 

viewscnt
Articole similare