Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Date oficiale. George Puşcaş s-a transferat pentru 6,9 milioane de euro

Date oficiale. George Puşcaş s-a transferat pentru 6,9 milioane de eurogalerie foto

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş s-a transferat de la Inter Milano la Reading pentru 6,9 milioane de euro, arată bilanţul oficial depus de Inter Milano. Iniţial, presa din Italia a scris că Reading a plătit 7,5 milioane de euro pentru transferul internaţionalului român. Inter a anunţat că a avut pierderi de 102,4 milioane de euro în exerciţiul financiar 2019/2020, provocate mai ales de restricţiile impus de pandemia de coronavirus.

Bilanţul financiar pe 2019-2020, prezentat de Inter Milano, dezvăluie şi suma de transfer pe care a plătit-o Reading pentru transferul lui George Puşcaş, care a ajuns în Anglia în vara lui 2019. Englezii au plătit 6,9 milioane de euro, nu 7,5 milioane de euro - aşa cum au anunţat jurnaliştii italieni. Cel mai probabil, Inter va primi şi bonusuri în funcţie de performanţele jucătorului.

George Puşcaş s-a transferat la Reading pentru 6,9 milioane de euro, locul 2 în topul vânzărilor pe anul trecut

Interesant este că transferul lui George Puşcaş la Reading este al doilea cel mai valoros făcut de Inter în anul fiscal 2019-2010. Pe primul loc se situează la mare distanţă Mauro Icardi, pe care PSG l-a transferat pentru 47,1 milioane de euro.

Podiumul este completat de transferul lui Yann Karamoah. În total, Inter Milano a încasat 61,5 milioane de euro din transferuri, în anul fiscal 2019-201, în creştere cu 40,1 milioane de euro faţă de anul precedent.

Însă echipa italiană a plătit şi o sumă uriaşă pentru aducerea de jucători. Potrivit raportului financiar, Inter a plătit în total 217,5 milioane de eu pentru transferuri.

Cel mai scump jucător pe care l-a adus a fost Romelu Lukaku, pentru care a plătit 67,2 milioane de euro. Al doilea cel mai scump transfer a fost Achraf Hakimi, de la Real Madrid, 40,5 milioane de euro. Locul 3 este deţinut de transferul lui Nicolo Barrela, pentru care Cagliari a primit 40,050 milioane de euro.

Puşcaş a fost transferat de Reading după evoluţiile excelente de la EURO 2019

George Puşcaş a fost printre cei mai buni jucători ai naţionalei de tineret la Campionatul European de Tinere Italia 2019. Internaţionalul român a reuşit să ajungă în semifinale alături de naţionala României, însă ”tricolorii” n-au putut trece de Germania U21. Puşcaş era atunci sub contract cu Inter Milano şi evoluţia de la EURO 2019 a fost remarcat de mai multe cluburi din străinătate.

Însă cea mai interesantă ofertă de transfer a venit de la Reading, care a acceptat să plătească aproape 7 milioane de euro în schimbul atacantului român.

 

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare