Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daţi peste cap de explozia lui Ianis. Ce au declarat cei de la Sporting Braga după meciul fenomenal făcut de Hagi jr: ”Nu ne aşteptam”

Daţi peste cap de explozia lui Ianis. Ce au declarat cei de la Sporting Braga după meciul fenomenal făcut de Hagi jr: ”Nu ne aşteptam”

UEFA Europa League

Comentarii

Cei de la Braga sunt încrezători că vor reuşi să treacă de Glasgow Rangers şi spun că pot câştiga în retur, pe teren propriu. Ianis Hagi a avut o evoluţie excelentă în Glasgow Rangers - Sporting Braga 3-2, în prima manşă a 16-imilor Europa League. Sporting Braga - Glasgow Rangers este live pe Telekom Sport 2, miercurea viitoare, de la 19:00.

Ianis Hagi a fost omul meciului Glasgow Rangers - Sporting Braga 3-2. Mijlocaşul de 21 de ani a redus din diferenţă când portughezii conduceau cu 2-0 şi a marcat golul victoriei, dintr-o lovitură liberă deviată. În plus, a creeat mai multe ocazii foarte periculoase la poarta lui Sporting Braga.

Micael Sequeira, antrenorul secund al lui Sporting Braga, spune că cei de la Glasgow au reacţionat foarte bine după pauză şi primul gol înscris de Ianis a generat entuziasm, care mai departe a adus răsturnarea scorului. Sequeira este însă încrezător că Braga se poate califica în retur:

”Ei au avut o reacţie bună şi un pic de entuziasm, lucruri care au contat, dar totul este deschis. A fost un meci excelent între două echipe bune, cu stiluri diferite. Am jucat fantastic în prima repriză şi puteam face 3-0. Încă o dată cred că ne vom califica ”acasă”. Trebuie să continuăm să muncim şi să pregătim meciul bine, asta este important”, a declarat Micael Sequeira. De precizat că principalul lui Sporting Braga, Ruben Amorim, nu a avut voie să vorbească, deoarece nu deţine licenţa de antrenor.

Portarul căruia Ianis Hagi i-a dat două goluri: ”Calificarea se joacă”

Matheus, titularul din poarta lui Sporting Braga, este şi el încrezător în calificare: ”Acum trebuie să ne punem ordine în gânduri şi să ne gândim la miercurea viitoare (n.r. returul se joacă miercurea viitoare, în direct la Telekom Sport), vom juca acasă. Ştim calitatea echipei lor. Acum trebuie să ne gândim la echipa noastră şi să pregătim următorul meci. Calificarea se joacă”, a declarat portarul Matheus.

Fransergio îi laudă pe mijlocaşii lui Glasgow Rangers

Fransergio, mijlocaş central la Sporting Braga şi titular în eşecul cu Glasgow Rangers, spune că scoţienii l-au surprins în partea a doua şi nu se aştepta ca aceştia să întoarcă scorul:

”Nu ne aşteptam (n.r. să revină Rangers). Au fost agresivi la mijlocul terenului, au reuşit să-şi facă jocul şi noi nu. Am fi putut să marcăm al treilea gol, dar am ratat. Acum trebuie să le mulţumim fanilor şi să le oferim o victorie acasă”, a declarat Fransergio.

 

Afla mai multe despre: micael sequeira,  

viewscnt
Articole similare