Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daum a plecat acasă. Ce a declarat neamţul înainte de a părăsi România

Daum a plecat acasă. Ce a declarat neamţul înainte de a părăsi România

Echipa națională

Comentarii

Christoph Daum şi-a încheiat definitiv socotelile cu România. Aseară a ajuns la un acord cu Burleanu pentru rezilierea contractului, iar astăzi şi-a făcut bagajele şi a plecat în Germania.

"Nu este atât de uşor să exprimi în cele mai potrivite cuvinte pentru că mie chiar mi-a plăcut această ţară, oamenii, a fost o onoare să muncesc pentru această ţară, pentru FRF, alături de jucători şi de tot staff-ul federaţiei. Sunt extrem de dezamăgit că nu am putut să mă ridic la înălţimea aşteptărilor, mai ales atunci când vorbim despre procesul de reconstrucţie pentru Euro 2020.

Trebuie să îmi asum responsabilitatea pentru ratarea calificării, chiar dacă era un obiectiv extrem de greu de atins ţinând cont că se califică doar 12 echipe din Europa, plus ţara gazdă, Rusia. Pe de altă parte, la anul veţi avea alegeri la FRF, iar dacă forul conducător va aduce un selecţioner român, poate vor dispărea toate criticile, lucrurile se vor linişti. Eu am fost independent, nu am ţinut cont de niciun nume, de niciun club. Am ţinut legătura cu toate cluburile, dar acum este momentul să ne gândim la un selecţioner român şi eu cred că aşa vor alege" , a declarat fostul selecţioner al României, Christoph Daum.

Afla mai multe despre: christoph daumechipa nationalaromaniarazvan burleanurusiafrfcampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare