Experiențe împreună.
You are here:

Daum, atac frontal la Gigi Becali: ”Mituieşte, are oamenii lui!” Dezvăluiri incredibile ale fostului selecţioner!

Daum, atac frontal la Gigi Becali: ”Mituieşte, are oamenii lui!” Dezvăluiri incredibile ale fostului selecţioner!

Echipa națională

Fostul selecţioner al României, Christoph Daum, a oferit un interviu în care vorbeşte despre Gigi Becali şi despre presiunile din fotbalul românesc.

Tehnicianul neamţ povesteşte de faptul că au fost oameni care au pus presiune pe el, să cheme la naţională anumiţi jucători. Mai mult de atât, Daum este de părere că Gigi Becali mituieşte anumiţi oameni din media!

”Am făcut selecţia pe baza criteriilor mele şi voiam să promovez cât mai mulţi tineri ca la Euro 2020 România să aibă o echipă foarte bună. Acum Cosmin Contra continuă cu mulţi jucători pe care noi i-am promovat la echipa naţională şi cred că este foarte important pentru viitorul primei reprezentative. Unii au fost mai nervoşi dacă nu le selectam jucătorii. Eu cred că Becali nu face personal nicio presiune. El face presiune prin intermediul media. Cred că mituieşte o parte din mass-media şi cred că există oameni de media plătiţi de el care să acţioneze în favoarea lui. Regret că nu au fost oamenii independenţi astfel încât să i se împotrivească. Cred că unii au ales doar să tacă şi i-au lăsat pe Becali şi oamenii lui să îşi facă treaba", a spus Christoph Daum pentru Fanatik.

Comentarii
viewscnt