Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daum şi-a găsit "avocat" în Liga I: "Cine a venit după, se bucură de rezultatele revoluţiei dânsului"

Daum şi-a găsit "avocat" în Liga I: "Cine a venit după, se bucură de rezultatele revoluţiei dânsului"

Fotbal

Comentarii

Badea nu putea uita de colaborarea cu Christoph Daum de la echipa naţională. A sărit imediat în apărarea fostului selecţioner. "Nu se face vinovat de nimic, nu poţi schimba mentalităţi într-un timp atât de scurt", a spus Badea.

Înainte să vină la Concordia, Ionuţ Badea a fost aproape trei ani secund la echipa naţională. Mai întâi, în mandatul lui Iordănescu, apoi în cel al lui Daum. Neamţul a fost criticat de toată lumea, dar Badea spune că de abia acum se văd rezultatele. 

"El a fost adus pentru a schimba ceva. De obicei, când schimbi ceva, se produce o mică revoluţie. Astfel, se întâmplă ca cel care vine după aceea să se bucure de rezultatele acestei mici revoluţii. Ca rezultate, putem spune că nu au fost cele aşteptate.

Însă, nu putem spune că Daum nu este un antrenor bun. Poate că nu a fost bun momentul în care dânsul a venit aici. Timpul nu a fost deloc de partea domniei sale, pentru că au fost doar şase acţiuni în mandatul lui Daum, timp în care nu prea poţi schimba o mentalitate.

Am vorbit cu domnul Daum. S-a bucurat pentru mine. Chiar a făcut o remarcă, pe care a trebuit să i-o spun şi preşedintelui. I-a transmis că a luat cel mai bun antrenor alături de care a lucrat" , a declarat Ionuţ Badea.

Afla mai multe despre: ionut badeachristoph daumromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare