Experiențe împreună.
You are here:

Daună pentru Eugenie Bouchard. Nu o să îţi vină să crezi ce a făcut un fan obsedat al canadiencei

Daună pentru Eugenie Bouchard. Nu o să îţi vină să crezi ce a făcut un fan obsedat al canadienceigalerie foto

Tenis

Comentarii

Un bărbat a fost arestat deoarece s-a dat drept fratele lui Eugenie Bouchard. Impostorul a consumat în valoare de 42 de mii de dolari la un hotel de cinci stele din Miami pe nota de plată a jucătoarei de tenis canadience.

Bărbatul care s-a dat drept fratele lui Bouchard, Will, a fost identificat drept Shlomo Azari (24 de ani) şi a fost trimis în judecată pentru fraudă, furt de identitate şi jaf. Conform WSVN, poliţia l-a găsit pe Azari la 1 Hotel South Beach, din Miami, un hotel unde obişnuieşte să stea Bouchard.

Azari nu are astfel niciun grad de rudenie cu locul 119 WTA şi nici nu s-au cunoscut vreodată. Impostorul s-a dat drept Will Bouchard în ultimele două luni şi a consumat în valoare de 42 de mii de dolari la hotelul din Miami, răsfăţându-se cu cele mai bune şi scumpe mâncăruri şi băuturi.

Mai mult, poliţiştii au descoperit cocaină în posesia lui Azari atunci când l-au arestat.

Azari a reuşit să se drea drept Will Bouchard, în ciuda faptului că nu seamănă deloc cu fratele celebrei jucătoare de tenis. 

Conform Fox News, conducerea hotelului a deschis o anchetă după ce, pe 30 iulie, fuseseră deja cheltuiţi 29 de mii de dolari din continul canadiencei, de un presupus membru al echipei sale.

Shlomo Azari, impostorul fratelui lui Eugenie Bouchard

Will Bouchard, fratele lui Eugenie Bouchard

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe