Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Alaba a semnat cu Real Madrid! Ce salariu gigantic îl aşteaptă

David Alaba a semnat cu Real Madrid! Ce salariu gigantic îl aşteaptă
Comentarii

David Alaba (28 de ani) a semnat cu Real Madrid un contract de 4 ani şi va avea un salariu de aproximativ 11 milioane de euro pe sezon.

Marca.com mai scrie şi că fundaşul va continua cu Bayern Munchen până la finalul sezonului, mai exact, 30 iunie 2021.
Alaba vine din postura de jucător liber de contract, astfel că Real Madrid nu va plăti nicio sumă de transfer pentru el, ci doar comisioanele de rigoare.

Fundaşul a petrecut 13 ani la Bayern Munchen. Alaba a jucat în tricoul lui Bayern 408 meciuri, a marcat 32 de goluri şi a oferit 49 de pase decisive.


Alaba e un fotbalist polivalent, care poate juca fundaş stânga, fundaş central sau mijlocaş central. Bayern a încercat să-l păstreze pe jucător, dar fotbalistul nu a fost de acord.

„După a doua sau a treia întâlnire pentru a vorbi despre noul contract, am fost întrebat dacă aş fi de acord să fac parte dintr-o tranzacţie de schimb de jucători. A fost ca şi cum mi-ar fi dat cineva o palmă peste faţă!

Nu am primit respectul şi aprecierea pe care credeam că o merit. Asta s-a întâmplat acum un an, atunci când nu izbucnise pandemia de coronavirus”, a dezvăluit recent Alaba.

  • 65 de milioane de euro este cota lui Alaba conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

BAYERN ÎŞI CAUTĂ ÎNLOCUITOR

Bayern Munchen caută să îl înlocuiască pe fundaş. Conform primelor informaţii din presa internaţională, pe lista lui Bayern se află Dayor Upamecano, fundaşului lui Red Bull Leipzig.
Bayern este pe primul loc în Bundesliga, cu 36 de puncte. În următorul meci, formaţia se va duela cu Augsburg, de la ora 21:30.

Afla mai multe despre: david alaba 

viewscnt
Articole similare