Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Alaba, prezentat oficial de Real Madrid! Austriacul preia numărul lui Sergio Ramos: ”Este o onoare”

David Alaba, prezentat oficial de Real Madrid! Austriacul preia numărul lui Sergio Ramos: ”Este o onoare”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

În cursul zilei de miercuri, David Alaba a fost prezentat oficial de Real Madrid.

David Alaba şi-a completat mutarea la Real Madrid în urmă cu săptămâni bune, însă austriacul de abia a fost prezentat de club. Plecat la Euro cu Austria şi apoi în vacanţă, fostul jucător al lui Bayern a ajuns într-un final la Madrid şi s-a alăturat noilor săi colegi.

Florentino Perez a susţinut o conferinţă de presă alături de noul său fotbalist, iar fanii ”galacticilor” au avut şansa de a îl asculta pentru prima dată pe noul număr patru al echipei. Alaba a discutat despre onoarea şi motivaţia simţite odată cu preluarea tricoului purtat de Sergio Ramos.

David Alaba, prezentat oficial de Real Madrid!

Ramos a fost aici mai mult de zece ani şi a jucat impecabil purtând acest număr. A devenit un lider. Este ceva ce rămâne întipărit în mintea tuturor. Ştiu ce înseamnă acest lucru pentru acest club. Este o onoare pentru mine să îl port şi este ceva ce mă motivează foarte mult. Mi s-a spus că acesta este ultimul număr disponibil.

Nu am vrut să cer numerele celorlalţi fotbalişti. Sunt onorat şi este o mare motivaţie pentru mine. Nu sunt aici să mă compar cu alţi jucători. Mi-ar fi plăcut să joc alături de Ramos. Este un adevărat lider. Ar fi fost o plăcere pentru mine”, a declarat David Alaba la prezentarea sa oficială la Real Madrid.â

Alaba i s-a alăturat lui Real Madrid după 13 ani petrecuţi în Bavaria, cu Byern Munchen. În timpul petrecut cu giganţii germani, căpitanul Austriei a câştigat tot ce era de câştigatşi a reprezentat clubul de peste 400 de ori.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madriddavid alabaprezentare alabaalaba real 

viewscnt
Articole similare