Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Alaba s-a hotărât! Dorit de Barcelona şi Real Madrid, austriacul şi-a ales viitoarea echipă şi va semna până în 2026

David Alaba s-a hotărât! Dorit de Barcelona şi Real Madrid, austriacul şi-a ales viitoarea echipă şi va semna până în 2026

Bayern Munchen

Comentarii

David Alaba (28 de ani) a ales. Fundaşul care termină contractul cu Bayern în vara lui 2021 şi-a ales viitoarea echipă. Este vorba despre Real Madrid, cu care a bătut palma pentru o înţelegere pe cinci sezoane.

Dorit de Barcelona şi Real Madrid, dar şi de alte cluburi, David Alaba a ales să îmbrace tricoul formaţiei de pe "Santiago Bernabeu". Polivalentul fotbalist va semna un contract valabil cinci sezoane cu Real Madrid, după ce a bătut palma cu şefii clubului blanco. Alaba a fost dorit şi de Barcelona, dar se pare că formaţia catalană a pierdut lupta.

Alaba va semna cu Realul până în 2026. Acordul e total, dar contractul încă nu e semnat, dar totul va fi perfectat în următoarele săptămâni.

La Real Madrid, David Alaba va avea un salariu de nouă milioane de euro pe sezon şi va fi un jucător extrem de util lui Zidane. Austriacul poate juca pe trei poziţii, fundaş stânga şi central, dar şi mijlocaş central.

Alaba se află la Bayern din 2011 şi va pleca de pe Allianz Arena în iunie 2021, după ce a câştigat două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, două Mondiale ale Cluburilor, nouă titluri de campion şi şase Cupe ale Germaniei.

  • 55 de milioane de euro este cota de piaţă a lui David Alaba în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: david alabatransferreal madridcontract 

viewscnt
Articole similare