Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Alaba şi-a găsit noua echipă! Unde va juca austriacul de sezonul viitor

David Alaba şi-a găsit noua echipă! Unde va juca austriacul de sezonul viitor

Transferuri

Comentarii

Fabrizio Romano, un cunoscut jurnalist ce anunţă transferuri cu mult înainte de a se oficializa, a dezvăluit că David Alaba a semnat cu Real Madrid.

Fabrizio Romano informa printr-o postare pe Twitter că transferul lui Alaba la Real Madrid a fost finalizat, urmând să fie anunţat după încheierea sezonului şi finalizarea actelor. Fundaşul va încasa în jur de 12 milioane de euro pe sezon în Spania.

David Alaba şi-a găsit noua echipă!

David Alaba a semnat cu Bayern în 2008, de la Austria Viena, pentru suma infimă de 150 de mii de euro. Austriacul a apărut în 430 de partide pentru bavarezi, în care a reuşit 33 de goluri şi 54 de pase decisive.

Iniţial fundaş stânga sau mijlocaş central cu echipa naţională, Alaba s-a dezvoltat într-un stopper în ultimii doi ani, din pricina accidentărilor de la Bayern. Acesta şi-a asigurat locul în centrul apărării din Munchen cu prestaţiile de senzaţie reuşite şi, probabil, va ocupa acelaşi post şi la Madrid.

Cu un singur meci rămas din sezonul bavarezilor, Alaba îşi va lua la revedere de la suporteri pe 22 mai, într-o partidă cu Augsburg. Acesta pleacă o legendă de pe Allianz, după 10 campionate, şase Cupe şi două Ligi ale Campionilor ridicate cu Bayern.

Afla mai multe despre: transfer alabadavid alabareal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare