Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Babunski a fost transferat la FC Viitorul

David Babunski a fost transferat la FC Viitorul

Superliga

Comentarii

Jucătorul David Babunski (26 de ani) a fost transferat la FC Viitorul pentru următorii 2 ani şi 6 luni.

Babunski evoluează ca mijlocaş ofensiv şi atacant şi a strâns 8 selecţii la naţionala Macedoniei de Nord. David a fost format la celebra ”La Masia”, unde a reuşit să bifeze meciuri pentru echipele de juniori U18 şi U19, dar şi pentru echipa secundă a clubului FC Barcelona.

Fotbalistul mai are trecute în CV echipe precum Steaua Roşie Belgrad, Yokohama, Omiya Ardija, iar pentru o scurtă perioadă, martie-decembrie 2020 la FC Botoşani. 

Babunski, al doilea transfer la FC Viitorul 

Acum câteva zile, formaţia dobrogeană l-a transferat pe letonul Valerijs Sabala (26 de ani), care joacă pe postul de atacant central. Sabala are 53 de selecţii la naţionala Letoniei, pentru care a înscris de 12 ori. 

În cariera sa, jucătorul transfer la FC Viitorul a mai jucat pentru echipe precum Miedz Legnica (Polonia), FC Bruges (Belgia), Skonto Riga (Letonia), Dunajska Streda (Slovacia), FK Pribram (Cehia) sau FK Jablonec (Cehia).

FC Viitorul a obţinut ieri o victorie importantă în faţa echipei FC Hermannstadt, scor 2-1 (Luckassen 38, Ciobanu 84/ Opruţ 19). Formaţia antrenată de Mircea Rednic a urcat pe locul 6, cu 20 de puncte. În timp ce, Sibiul rămâne pe locul 14, cu 15 puncte, la egalitate cu FC Voluntari. 

"A fost un meci bun, o victorie meritată, ţinând cont de ocaziile avute. Iar avem în faţa noastră un portar foarte bun, pe toţi portarii îi facem mari. Aveau nevoie de victoria asta, am văzut o descătuşare în vestiar.  Muncită, e o perioadă în care trebuie să munceşti mult ca să obţii o victorie. Şi noi am avut penalty în prima repriză la Kevin şi în a doua, dar nu mai contează la câte ocazii am avut, două bare. (Despre golul lui Ciobanu) Până a tras, am căzut, am intrat, mai aveam puţin şi intram sub banca aia. E un jucător cu calitate. Mă bucur pentru el pentru că în ultima perioadă nu a fost prea constant", a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei cu FC Hermannstadt.

Fotbaliştii clubului din Sibiu sunt dezamăgiţi după înfrângerea pe care au suferit-o ieri. "Dacă eram puţin mai atenţi, puteam scoate un rezultat de egalitate, nu ştiu dacă ar fi fost meritat, dar până la urmă scopul scuză mijloacele. Noi am venit să luăm punct sau puncte aici pentru că aveam mare nevoie. Practic pentru noi fiecare meci e foarte important, nu ne mai permitem să pierdem puncte. Vom face tot posibilul să scoatem maximum de la meciul cu Dinamo. Îl vom trata foarte serios, şi noi suntem într-o situaţie foarte grea şi orice meci e ca o finală.", a spus Scarlătache.

Lider este FCSB, cu 34 de puncte, echipă urmată de CSU Craiova, cu 32 de puncte şi de CFR Cluj, 31 de puncte.

 

Afla mai multe despre: david babunski 

viewscnt
Articole similare