Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Beckham a dat o super lovitură şi a semnat un contract de aproape 220 de milioane de euro

David Beckham a dat o super lovitură şi a semnat un contract de aproape 220 de milioane de euro

Campionate

Comentarii

David Beckham a reuşit să semneze un contract de sponsorizare de aproape 220 de milioane de euro, pentru clubul pe care l-a înfiinţat, Inter Miami. Banii vin de la Qatar Foundation, care vrea să-şi creeze o imagine bună peste Ocean.

David Beckham a profitat de relaţiile pe care le are şi a adus un contract de sponsorizare uriaş pentru franciza pe care o deţine în MLS, Inter Miami. The Sun scrie că starul englez a semnat un contract cu cei de la Qatar Foundation, în urma căruia Inter Miami va primi o sponsorizare de 217 milioane de euro.

”Această înţelegere şterge pe jos cu contractele de sponsorizare de dinainte. Beckham şi agentul său, David Gardner, au fost incredibil de practici şi au fost hotărâţi să obţină cele mai bune condiţii posibile. Qatarul doreşte să-şi impulsioneze investiţiile peste Ocean, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea. Miami şi brandul Beckham sunt perfecte pentru asta”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Potrivit înţelegerii, numele Qatar va fi imprimat pe echipamente, dar va apărea şi pe stadion.



Qatar s-a confruntat cu numeroase acuzaţii pentru încălcarea drepturilor omului şi pentru numeroase abuzuri, însă, potrivit The Sun, David Beckham a primit asigurări că situaţia se va îmbunătăţi, după ce starul englez ar fi adus în discuţie aceste aspecte.

Înţelegerea dintre Inter Miami şi Qatar a fost înlesnită de relaţiile foarte bune care există între David Beckham şi şeicul Qatar Sports Investments - preşedintele Qatar Sports Investments şi patronul lui PSG. Cei doi au rămas în relaţii foarte bune după ce David Beckham a ales să-şi încheie cariera de jucător la PSG.

Afla mai multe despre: david beckham 

viewscnt
Articole similare