Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Caiado, concluzii triste după înfrângerea cu FCSB: "Prezentăm scuze suporterilor!". Ce a spus despre experienţa scurtă de la FCSB

David Caiado, concluzii triste după înfrângerea cu FCSB: "Prezentăm scuze suporterilor!". Ce a spus despre experienţa scurtă de la FCSB

Hermannstadt​

Comentarii

David Caiado (33 de ani) a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de Hermannstadt pe Arena Naţională, 0-5 cu FCSB, şi a spus că golurile din primele minute le-au tăiat, lui şi colegilor lui, din încredere, iar apoi a urmat dezastrul.

"Am suferit, am luat gol în primele minute. Am pregătit foarte bine jocul, dar am luat aceste goluri repede. N-am avut cea mai bună reacţie. Sunt mândru de echipa mea, e adevărat că am pierdut cu 5-0, dar să nu uităm celelalte 16 meciuri precedente am jucat bine şi sunt mândru de asta. Ne prezentăm cu scuze suporterilor, dar pot să aibă încredere că vom reuşi meciuri mai bune.

Au încris repede, ne-am pierdut un pic concentrarea după golurile primite", a spus David Caiado, la finalul partidei.

Portughezul a vorbit şi despre scurta experienţă de o săptămână de la FCSB, când a fost adus pentru meciul cu Slovan Liberec, pierdut de roş-albaştri cu 2-0 în preliminariile Europa League: "A fost ceva normal, un meci normal ca toate meciurile din campionat. Din nefericire, nu am câştigat. Nu regret că n-am rămas, deciziile pe care le iau, cred că sunt cele mai bune pentru mine. Sunt mândru că am fost pe acolo, pentru că au un grup foarte. Experienţa de la FCSB n-a fost ok pentru că am pierdut şi am ajuns la un acord să mă întorc la Hermannstadt", a mai spus Caiado.

FCSB - Hermannstadt 5-0, în Liga 1

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I.

Au marcat: Iulian Cristea '3, Man '15, Buş '32, Moruţan '34, Tănase '72.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Creţu (Ov. Popescu '81), Cristea, Miron, Panţîru (Briceag '73) - Tănase (Oaidă '73), Simion (Şut '65), Vînă - Man, Buş (C. Dumitru '46), Moruţan. Antrenor Anton Petrea;

Hermannstadt: Figueiredo - Scarlatache (Bastos '59), Viera, I. Stoica, Opruţ - Caiado, Dâlbea (Alhassan '58), Pires (Fortes '58), Florică (Addae '5) - David Mayoral, Joalisson (Mustivar '75). Antrenor Ruben Albes.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe locul 2, cu 18, puncte, la egalitate cu CFR Cluj, de pe locul 3. Pe primul loc se află CS Universitatea Craiova, cu 21 de puncte.

FC Hermannstadt a coborât de pe locul 8 pe locul 11, cu zece puncte. Patru echipe au câte zece puncte, Academica Clinceni, FC Viitorul, FC Voluntari şi FC Hermannstadt, ele fiind despărţite de golaveraj.

Afla mai multe despre: david caiadohermannstadtfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare