Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David De Gea, confirmat în poartă şi la meciul Spaniei cu Iran: "Toţi jucătorii au nevoie de încredere şi asta voi face, le voi da încredere"

David De Gea, confirmat în poartă şi la meciul Spaniei cu Iran: "Toţi jucătorii au nevoie de încredere şi asta voi face, le voi da încredere"

Cupa Mondială

Comentarii

Portarul spaniol David De Gea, autorul unei gafe în meciul cu Portugalia (3-3) de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, este susţinut în continuare de selecţionerul Fernando Hierro, care îl va menţine titular şi în meciul cu Iran, programat miercuri în Grupa B a competiţiei, relatează Reuters.



Portarul lui Manchester United a scăpat printre mâini mingea şutată de Cristiano Ronaldo la al doilea gol al Portugaliei, iar apoi a fost prost poziţionat la lovitura liberă executată de acelaşi Ronaldo în finalul meciului, care a stabilit rezultatul final, 3-3.

''Avem deplină încredere în el. Ştiu foarte bine din experienţă că fotbaliştii au nevoie să simtă încredere, nu doar în momentele bune, a declarat Hierro la conferinţa de presă de luni de la Krasnodar. A avut momente dificile, dar poate trece peste totul în timp. Portarii au o psihologie specială şi uneori principiul acţiune-reacţiune nu este suficient. De Gea are nevoie de timp şi de oxigen. Toţi jucătorii au nevoie de încredere şi asta voi face, le voi da încredere''.



La Manchester United, De Gea a apărat impecabil şi a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei în sezonul trecut. Dar la naţională, la ultimele patru meciuri, portarul a gafat la trei dintre ele, cu Portugalia (CM 2018), Elveţia şi Argentina, meciuri amicale. 

Afla mai multe despre: david de geaspaniacupa mondialagafagreseala 

viewscnt
Articole similare