Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David De Gea riscă să fie dat afară de la Manchester United. Portarul spaniol criticat de Ole Gunnar Solskjaer

David De Gea riscă să fie dat afară de la Manchester United. Portarul spaniol criticat de Ole Gunnar Solskjaer
Comentarii

David De Gea ar putea fi dat afară de la Man United, după greşelile foarte grave făcute în meciul cu Everton din Premier League.

David De Gea riscă să fie dat afară de la Manchester United

Portarul spaniol a greşit foarte mult la meciul cu Everton, terminat scor 3-3. La finalul partidei lui Manchester United din Premier League, Ole Gunnar l-a criticat pe De Gea pentru meciul slab pe care l-a făcut. 

Solskjaer a spus după meciul terminat la egalitate, că fiecare fotbalist de pe Old Trafford trebuie să-şi câştige locul în echipă, iar cel mai probabil antrenorul norvegian nu va mai ţine cont de vechimea jucătorului atunci când va face selecţia lotului şi îi va alege pe cei mai în formă.

În partida celor de la Manchester United cu Everton, scor 3-3, David a greşit la două dintre golurile primite de gruparea de pe Old Trafford. Această performanţă a portarului spaniol, a cam umplut paharul şi deja multe guri spun că De Gea ar trebui să plece de la United.

Ole Gunnar ar putea miza pe serviciile lui Dean Henderson, care anul trecut a reuşit un sezon foarte bun la Sheffield United în Premier League. Prin acest lucru, Solskjaer a menţionat şi faptul că nici un jucător al echipei nu are locul garantat în primul 11.

"Fiecare jucător trebuie să-şi câştige locul. Suntem o echipă cu competiţie şi asta se aplică fiecăruia din echipă.", a declarat Ole Gunnar Solskjaer.

Legendele lui Man United îl critică pe David De Gea

Legenda celor de la Manchester United, Gary Neville, a vorbit despre problemele de la gruparea de pe Old Trafford, despre ce ar trebui să facă conducerea clubului şi l-a criticat pe De Gea.

"Mă aştept ca anul viitor să provoace. Mă aştept să fie acel fundaş central în club.

Poate un alt fundaş lateral. Situaţia portarului este una care are nevoie de monitorizare. Fără îndoială.

Aripa dreaptă va fi interesantă şi centrală, în funcţie de modul în care Mason Greenwood se instalează în ultimele luni ale acestui sezon.", a spus Gary Neviile.

Şi fostul coleg al lui Neville, Roy Keane, a vorbit despre performanţele portarului spaniol.

"În special cu poziţia în care se află, au obţinut goluri în echipa lor, dar din nou în defensivă, în special portarul, cu siguranţă nu sunt cel mai mare fan al său.

"Două goluri aseară, singurul lucru pe care îl vrei de la portarul tău este curajul şi nu a arătat asta pentru golul egalizator. Nu este un semn bun.", a declarat Keane.

David De Gea are 30 de ani şi este cotat la 25 milioane de euro, porivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: manchester united david de gea 

viewscnt
Articole similare