Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Lazar îl atenţionează pe Mirko Pigliacelli: „Va apăra cel care va fi într-o formă mai bună”. Interviu exclusiv cu noul transfer din Bănie

David Lazar îl atenţionează pe Mirko Pigliacelli: „Va apăra cel care va fi într-o formă mai bună”. Interviu exclusiv cu noul transfer din Bănie

Superliga

Comentarii

David Lazar (29 de ani) a bătut palma cu CS Universitatea Craiova. Fostul portar de la Astra Giurgiu a semnat un contract valabil pe 4 ani.

David Lazar îl atenţionează pe Mirko Pigliacelli: „Care o să fie mai în formă va apăra!”. Interviu exclusiv cu noul transfer din Bănie

Craiova a transferat portar de „naţională”. David Lazar a semnat un contract valabil pe 4 ani cu „alb-albaştrii”, care prevede opţiunea de prelungire a înţelegerii pentru încă un an.

Contactat de Telekom Sport, Lazar a oferit declaraţii despre noua aventură din Liga I şi despre cum şi-a luat la revedere de la Astra Giurgiu.

1. Îţi iei la revedere de la Astra după mulţi ani. Cum a fost această despărţire? 

1. Am petrecut 4 ani în care am dat totul pentru echipă, iau cele mai bune momente cu mine! Despărţirea nu a fost chiar aşa cum mi-am dorit eu având în vedere că echipa a retrogradat! Sper să revină cât mai curând înapoi în Liga 1! 

2. Ce ai simţit când ai retrogradat cu echipa în Liga 2? 

2. Nu îmi venea să cred că o echipă ca şi Astra care în ultimi ani a fost mereu în play-off a retrogradat.. dar în cariera unui jucator câteodată mai există şi momente mai puţin bune! 

3. Ce crezi că nu a mers la Astra în actualul sezon? 

3. Nu vreau să îmi dau eu cu părerea.. cred că sunt alţii în măsura să vorbească, toţi suntem de vină pentru sezonul acesta în care echipa a ajuns la retrogradare. 

4.Ce te-a făcut să semnezi cu Craiova? 

4. Faptul că este un club cu stabilitate, un club care an de an se bate pentru trofee. În plus m-au dorit foarte mult şi asta m-a motivat şi mai mult să ajung la Univeristatea Craiova. Mulţumesc pentru acest transfer domnului Dani Coman, Bogdan Mara şi impresarului meu Ion Carp. 

5. Ai avut mai multe oferte pe lângă cea din Oltenia? 

5. Au fost ceva oferte din străinatate dar nu foarte clare.. ce contează acum este că sunt la un club mare şi acesta e un pas mare înainte pentru cariera mea! 

6. O să ai concurenţă cu Mirko Pigliacelli. Cum o vezi? 

6. Da , chiar îmi place şi accept concurenţa. Pigliacelli este un portar cu calităţi foarte bune, îl respect şi amândoi putem lupta la postul de titular! Care o să fie mai în forma va apăra! 

7. Ce îşi propune jucătorul David Lazar pentru viitor?

7. În primul rând doresc ca Dumnezeu să mă ţină sănătos şi să câştig cât mai multe trofee! 

8. Cum ai trăit meciul naţionalei împotriva lui Georgia?

8. Eu am avut parte de o accidentare care m-a scos puţin din circuit, dar acuma sunt bine, a fost un meci amical în care au debutat şi trei jucători, eu cred că rezultatul este nedrept având în vedere jocul care l-au facut băieţii, dar după cum ştim fotbalul se joacă pe goluri.. nu pe joc spectaculos sau ocazii de gol! Sunt convins că la meciul cu Anglia o să arătam mai bine! 

9. Ce înseamnă pentru tine o convocare la naţională? 

9. Este o satisfacţie şi bucurie în acelaşi timp când ştii că esti chemat să îţi reprezinti ţara în care te-ai născut şi ai crescut, dar în acelaşi timp este o responsabilitate foarte mare! E o trăiere aparte, cred că pentru fiecare jucător. 

10. Universitatea Craiova - U Craiova 1948 în următorul sezon de Liga I, te aşteaptă un duel interesant. Cum vezi? 

10. Eu cred că o să fie meciurile cele mai urmărite şi mediatizate, nu mai spun de fani care cu siguranţă o să creeze o atmosferă extraordinară.

Trecut pe la Voinţa Sibiu, Pandurii, Botoşani şi Vejle, Lazar e la Astra in 2017, iar în acest sezon a bifat 32 de partide în toate competiţiile.  

David are şi o prezenţă în poarta echipei naţionale a României, la „amicalul” cu Belarus din noiembrie 2020, scor 5-3.

  • 200.000 de euro a plătit Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, în schimbul lui Lazar

Afla mai multe despre: universitatea craiovamirko pigliacellidavid lazar 

viewscnt
Articole similare