Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Lazar, mulţumit după ce Astra a reuşit să întoarcă rezultatul şi să se impună cu Hermannstadt: ”A fost un meci foarte greu, dar e important că am câştigat”

David Lazar, mulţumit după ce Astra a reuşit să întoarcă rezultatul şi să se impună cu Hermannstadt: ”A fost un meci foarte greu, dar e important că am câştigat”

Superliga

Comentarii

Astra a reuşit să se impună pe teren propriu cu scorul de 2-1, în etapa cu numărul 26 a Ligii 1, în faţa lui Hermannstadt. Giurgiuvenii au fost conduşi de formaţia lui Liviu Ciobotariu, dar au reuşit să întoarcă rezultatul, spre încântarea portarului David Lazar.

”A fost un meci foarte greu, dar important că am câştigat cele trei puncte şi încă mai sperăm la play-off. Mai sunt 4 meciuri în joc şi orice se poate întâmpla. Până în ultimul moment, şi în anii trecuţi, chiar multe echipe aveau şanse la ultimul meci şi s-a văzut asta, iar noi credem până la ultimul meci că avem şanse”, a spus portarul Astrei.

Întrebat despre golul primit, David Lazar a spus că echipa adversă a avut noroc, dar că rezultatul contează, la finalul zilei. De asemenea, goalkeeper-ul giurgiuvenilor a recunoscut că speră ca prestaţiile sale să îi deschidă calea către echipa naţională.

”Puţină şansă şi la atacant, dar important că ne-am revenit, am întors scorul şi am câştigat, asta e cel mai important. Mă simt foarte bine, am avut într-o săptămână trei meicuri, cu cel din Cupă, şi încet, încet îmi reintru înapoi în formă şi am revenit cât mai repede. Vreau să o iau pas cu pas şi cred că sunt oamenii care să decid pe cine cheamă şi sper să fiu printre ei, dar o să vedem”, a mai spus Lazar.

Afla mai multe despre: astra giurgiufc hermannstadtliga 1david lazăr 

viewscnt
Articole similare