Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Luiz a dezvăluit ce i-a spus lui Kepa pe teren! Fanii lui Chelsea s-au dezlănţuit: il vor pe cel mai scump portar din istorie OUT

David Luiz a dezvăluit ce i-a spus lui Kepa pe teren! Fanii lui Chelsea s-au dezlănţuit: il vor pe cel mai scump portar din istorie OUT

Chelsea

Comentarii

Momentele absolut nebune din finalul partidei Chelsea - Manchester City, scor 0-0, din finala Cupei Ligii au stârnit mii de reacţii pe reţelele de socializare, iar majoritatea fanilor îl pun la zid pe Kepa Arrizabalaga.

Transformat ce Chelsea în cel mai scump portar din istoria fotbalului în vara lui 2018, când londonezii au plătit 80 de milioane de euro în schimbul său, Kepa a devenit persona non-grata pentru fanii echipei de pe Stamford Bridge după ce a refuzat să iasă de pe teren înaninte de executarea penalty-urilor cu City, deşi Willy Caballero se afla deja la margine şi aştepta să intre pe gazon.

Tehnicianul Maurizio Sarri a făcut o criză de nervi pe margine, însă după meci şi-a apărat portarul, precizând că a fost vorba de o neînţelegere şi că Kepa a luat decizia corectă, chiar dacă nu s-a comportat cum ar fi trebuit. Portarul acuzase crampe în prelungiri, iar Sarri a crezut că este accidentat, motiv pentru care a decis schimbarea.

Fanii lui Chelsea nu vor să-l mai vadă în teren pe portarul adus de la Bilbao şi cer ca acesta să fie trecut pe banca de rezerve de acum înainte.

Ce i-a spus Luiz lui Kepa

Şi jucătorii lui Chelsea au fost şocaţi de modul în care a reacţionat Kepa, iar David Luiz a avut un dialog cu spaniolul chiar în acele momente tensionate, iar la final a dezvăluit ce i-a spus pe teren.

"I-am spus că trebuie să respecte decizia antrenoruli. Dar nu ştiu dacă antrenorul ar fi vrut să-l schimbe pentru că simţea dureri sau din considerente tactice. Cred că antrenorul ar fi vrut să-l schimb pentru că nu era sigur de accidentaare, nu a înţeles asta. Kepa ne spunea că se simte bine. Era ok. În timpul meciului se întâmplă de multe ori să nu ai timp să explici lucrurile, e ok!", a declarat David Luiz după meci.

Afla mai multe despre: kepaluiz 

viewscnt
Articole similare