Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Luiz şi Dani Ceballos implicaţi într-o altercaţie la unul din antrenamentele celor de la Arsenal

David Luiz şi Dani Ceballos implicaţi într-o altercaţie la unul din antrenamentele celor de la Arsenal

Fotbal

Comentarii

Cei doi jucători au fost obligaţi să-şi ceară scuze în faţa colegilor pentru incidentul care a avut loc la antrenamente

Altercaţia care s-a soldat cu o mică tăietură la nivelul feţei pentru spaniolul Ceballos a avut loc la un antrenament al echipei din pauza competiţională cauzată de meciurile echipei naţionale.

În momentul în care altercaţia a început să degenereze, colegii au intervenit pentru ca lucrurile să nu ia o întorsătură mai gravă. Cei doi jucători şi-au cerut scuze publice în faţa echipei la antrenametul de ieri.

Este pentru a doua oară în acest sezon când spaniolul Dani Ceballos este implicat într-un incident de genul. El a mai avut o altercaţie cu Eddie Nketiah în momentul în care două dintre rezerve se încălzeau pe margine în victoria, scor 3-0, din luna Septembrie cu Fulham din Premier League.

Atât David Luiz cât şi Ceballos sunt aşteptaţi să fie titulari în meciul de duminică, meci pe care Arsenal îl va juca în compania celor de la Leeds. În ultima partidă jucată de Arsenal în Premier League, Aston Villa a reuşit să le administreze o înfrângere dureroasă chiar pe teren propriu cu scorul de 3-0.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: arsenalpremier league 

viewscnt
Articole similare