Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Miculescu, dorit de o echipă de tradiţie din Superligă! Ofertă de ultimă oră: „L-am primi imediat la noi!”

David Miculescu, dorit de o echipă de tradiţie din Superligă! Ofertă de ultimă oră: „L-am primi imediat la noi!”

FCSB

Comentarii

David Miculescu nu a confirmat la FCSB şi este dorit de un alt club din Superligă.

David Miculescu este dorit de o echipă de tradiţie din Superligă! Ofertă de ultimă oră: „L-am primi imediat la noi!”

Concret, este vorba chiar de fostul club al lui David Miculescu, UTA Arad, care ar vrea să-l aducă înapoi pe fotbalist, dar sub formă de împrumut. Alexandru Meszar, finanţatorul arădenilor a discutat despre această variantă şi a declarat că i-ar surâde o asemenea posibilitate.

Deşi FCSB a plătit 1,7 milioane de euro pentru transferul lui Miculescu, „perla” lui Gigi Becali nu a impresionat în tricoul liderului din Superligă, iar concurenţa la echipă este una acerbă, având în vedere numărul mare de fotbalişti de valoare pe poziţiile ofensive.

„Muncim şi investim în academie foarte mult în fiecare an. Vrem să avem jucători la prima echipă şi să avem şi vânzări. Pe Miculescu l-am lua împrumut de la FCSB. Asta s-a întâmplat şi cu alţi jucători.

De asta este şi Stahl la noi. Îi sprijinim. Dacă nu reuşesc la cluburile la care s-au transferat, îi primim înapoi. Pe Miculescu l-am primi imediat. Plătim împreună salariul, nu e problemă”, a spus Alexandru Meszar, potrivit Fanatik.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui David Miculescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Mihai Stoica ştie cum se poate transforma David Miculescu într-un supergolgheter: "Dacă face asta"

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia în care se află fotbalistul adus de la UTA Arad şi a spus că dacă el ar fi folosit constant şi-ar putea îmbunătăţi randamentul şi să aibă cifre mai bune. MM a scos în evidenţă prima repriză făcută de David Miculescu în derby-ul Dinamo - FCSB.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, e sigur că David Miculescu s-ar transforma într-un golgheter dacă ar juca în mod constant. "Cifrele n-arată bine, dar eu zic că dacă va fi folosit cu regularitate, va avea alte cifre. Dacă el capătă încredere în el... Acum a ieşit la pauză, pentru mine a făcut o primă repriză foarte bună", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

David Miculescu a jucat 21 de meciuri (704 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol.

Afla mai multe despre: david miculescufcsbuta arad 

viewscnt
Articole similare