Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Moyes a insistat ca Mihai Pintilii să-i transmită un mesaj lui Nicolae Dică! "Nu îmi place să văd asta"

David Moyes a insistat ca Mihai Pintilii să-i transmită un mesaj lui Nicolae Dică! "Nu îmi place să văd asta"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui West Ham, David Moyes, a oferit primele declaraţii după victoria echipei sale la Bucureşti, cu FCSB, în ultima etapă din grupele Conference League.

David Moyes, mesaj pentru Nicolae Dică

West Ham United a câştigat joi, la Bucureşti, scor 3-0, meciul disputat în compania formaţiei FCSB, în etapa a şasea a grupelor Conference League.

FCSB se clasează pe ultimul loc în grupa B a Conference League, cu 2 puncte, şi a fost eliminată din cupele europene.

Al doilea meci cu West Ham nu l-a mai prins pe Nicolae Dică la FCSB, după ce a demisionat în urma înfrângerii cu U Cluj. 

Surprinzător, David Moyes a vorbit cu interimarul de la FCSB, Mihai Pintilii, şi i-a spus că are un mesaj pentru fostul principal, Nicolae Dică. 

„L-am rugat să-i transmită cele mai bune gânduri lui Dică, nu îmi place să văd antrenori care îşi pierd jobul. Şi munca noastră este grea. E uşor să critici când nu eşti în această situaţie

A fost o grupă perfectă pentru noi, am câştigat toate meciurile. Am avut şi o şansă să vedem la lucru fotbaliştii care au jucat mai puţin. Am un mare respect pentru fotbalul din România pentru FCSB. Nu a fost nicio clipă vorba despre lipsă de respect. Steaua Bucureşti s-a descurcat bine astăzi, meritau să fie aici.

Sper să câştig trofeul Conference league, am ambiţia asta. Sper să fiu la fel de norocos ca Jose Mourinho. Îmi amintesc cât de emoţionat a fost anul trecut, la finală”, a declarat David Moyes la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: david moyesfcsb west ham 

viewscnt
Articole similare