Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Moyes a revenit pe banca tehnică a celor de la West Ham, după demiterea lui Manuel Pellegrini

David Moyes a revenit pe banca tehnică a celor de la West Ham, după demiterea lui Manuel Pellegrini
Comentarii

Scoţianul David Moyes a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor al echipei engleze de fotbal West Ham United, în locul lui Manuel Pellegrini, demis sâmbătă, a anunţat clubul londonez, citat de AFP.

Este pentru a doua oară când David Moyes, în vârstă de 56 de ani, ajunge la conducerea tehnică a ''ciocănarilor'', pe care i-a mai pregătit din noiembrie 2017 până în iunie 2018. Moyes, aflat în prezent fără echipă, va avea misiunea de a menţine formaţia londoneză în Premier League. West Ham ocupă locul 17 în clasament, cu un singur punct în plus faţă de Aston Villa, echipă aflată pe prima poziţie retrogradabilă (18), după 20 de etape.

''E fabulos să revin. Sunt foarte mândru să revin aici, la West Ham, dar mai important este să văd ce pot face şi ce pot aduce în plus. Cred că echipa are jucători mai buni ca în primul meu mandat şi sunt nerăbdător să lucrez cu ei'', spus Moyes într-un comunicat dat publicităţii de club.

 

Moyes le-a mai pregătit pe Everton (2002-2013), Real Sociedad (2014-2015) şi Sunderland (2016-2017), dar cariera sa rămâne marcată de episodul ratat la Manchester United, în sezonul 2013-2014, când a trebuit să îl înlocuiască pe Sir Alex Ferguson. MU a încheiat pe locul 7 în Premier League, iar în Liga Campionilor a fost eliminată în sferturile de finală, de Bayern Munchen, echipa practicând un joc anost.

Chilianul Manuel Pellegrini, venit la începutul sezonului 2018, a fost demis după o nouă înfrângere acasă, 1-2 cu Leicester City, sâmbătă. El este al şaselea antrenor demis din funcţie în acest sezon în Premier League.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare