Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici l-a cucerit pe supercampionul Caeleb Dressel: „Copilul ăsta nu glumeşte, e impresionant!”

David Popovici l-a cucerit pe supercampionul Caeleb Dressel: „Copilul ăsta nu glumeşte, e impresionant!”

Jocurile olimpice

Comentarii

David Popovici, considerat unul dintre înotătorii de mare viitor din nataţia mondială, a terminat doar pe locul 7, cu timpul 48.04 într-o cursă câştigată de supercampionul Caeleb Dressel (24 de ani), cu un nou record olimpic!

Popovici a fost în centrul atenţie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Toţi au rămas uimiţi de profesionalismul de care dă dovadă la doar 16 ani!

Popovici l-a cucerit şi pe marele Caeleb Dressel, cel care a câştigat medalia de aur în finala probei de 100 metri liber, la JO.

Acesta la conferinţa de presă l-a lăudat pe tânărul român şi a recunoscut că i-a atras atenţia. 

"Cu siguranţă mi-a captat atenţia, eu nu înotam atât de rapid la 16 ani. E impresionant cu adevărat ce face şi cum se descurcă în apă. 

Când înotam 100 de metri stilul liber la 16 ani pentru mine conta cât de repede pot ieşi de acolo, dar copilul ăsta nu glumeşte, vine imediat de unde a plecat, e impresionant. E o nebunie ce reuşeşte la această vârstă", a spus Dressel, conform The New York Times, citat de Sport.ro.

David Popopivici a ocupat locul 7 în finala probei de 100 de metri liber din cadrul concursului de nataţie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

La doar 16 ani, Popovici a încheiat cursa în 48.04.

Titlul olimpic i-a revenit americanului Caleb Dressel, urmat de rusul Kliment Kolsenikov şi de australianul Kyle Chalmers.

Un episod mai puţin ştiut de la Tokyo. David Popovici l-a lăsat mască pe un medaliat olimpic: „A venit după mine la sala de mese”

Afla mai multe despre: jocurile olimpicedavid popovicicaeleb dressel 

viewscnt
Articole similare