Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB a dezvăluit suma impresionantă de bani pe care a reuşit să o strângă pentru licenţă: "Impostorii n-au luat în calcul că se pun cu câinii"

DDB a dezvăluit suma impresionantă de bani pe care a reuşit să o strângă pentru licenţă: "Impostorii n-au luat în calcul că se pun cu câinii"

Dinamo București

Comentarii

Suporterii-acţionari ai lui Dinamo au anunţat, marţi, că mai au de achitat datorii de 550.000 de euro pentru a lua licenţa în vederea participării în sezonul 2021/2022 al Ligii I.

"De la o datorie atât de mare, de 1.200.000 de euro, am reuşit să coborâm sub jumătate şi am ajuns astăzi la 550.000 de euro. Nu e uşor să ne împărţim între atâtea greutăţi, să luptăm pe atâtea fronturi. Uneori putem da şi rateuri. Ştim că se sparg toate în capul nostru, chiar şi atunci când ratează un jucător, sau când se dă penalty în loc de fault în atac. Salariile sunt plătite pe luna ianuarie. Am plătit şi ratele la zi către ANAF.Sumele de mai sus reprezintă datorii rezultate din litigii cu foştii jucători. Datorii făcute de cei care au încercat falimentarea clubului. Nişte impostori care n-au luat în calcul că se pun cu câinii", se arată într-un comunicat al DDB.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august 2020, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. La 30 septembrie 2020, Cortacero a prezentat noua conducere a clubului formată în majoritate din spanioli. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, echipa fiind ţinută în viaţă cu banii strânşi de suporteri, prin Programul DDB.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare