Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB a început căutările! Mulţescu şi Bonetti, în „pole-position” pentru a prelua Dinamo

DDB a început căutările! Mulţescu şi Bonetti, în „pole-position” pentru a prelua Dinamo

Superliga

Comentarii

Înfrângerea umilitoare cu FC Viitorul a fost pentru Dinamo un duş rece.

„Câinii” au pierdut cu 5-0 în ultima etapă din Liga I şi antrenorul Jerry Gane şi-a pierdut sprijinul suporterilor.
Conform Fanatik, pe lista DDB se află doi tehnici cu experienţă: Gigi Mulţescu şi Dario Bonetti. „E clar că nu suntem pe drumul cel bun. Avem probleme mari pe plan sportiv şi acolo nu mai e treaba suporterilor. Teama şi crisparea de pe bancă par a fi resimţite şi în teren. Ce credeţi că ar trebui schimbat?”, a fost întrebarea pusă de către acţionarii din DDB care ţin clubul în viaţă către fanii care cotizează. 
Mulţescu are „experienţă” în Ştefan cel Mare. Antrenorul a mai sărit în ajutorul lui Dinamo şi a condus echipa în patru mandate: 1990-1991, 2008, 2013, ultimul în 2020, poate cel mai greu an din istoria clubului din Ştefan cel Mare. Atunci, el a preluat formaţia după mandatul lui Adrian Mihalcea, când echipa era aproape de retrogradare!
Ideea cu Bonetti le-ar surâde cel mai mult suporterilor, care îl apreciază enorm pe antrenorul italian. Nici Bonetti nu e strâin de Dinamo, acesta  ar fi cel de-al treilea mandat la Dinamo, acolo unde a mai antrenat în 2009 şi trei ani mai târziu, în 2012, fiind ultimul tehnician care a reuşit să aducă două trofe: Cupa României şi Supercupa (2012).
Sursa menţionată anterior a scris că situaţia se va clarifica în următoarele zile când va fi ales noul antrenor, iar Jerry Gane îşi va lua la revedere de la Dinamo.
„Câinii” sunt într-o situaţie critică. Au căzut pe locul 13 în clasament, cu doar 26 de puncte. Pe ultimul loc se află FC Voluntari, cu 21 de puncte.

Afla mai multe despre: ddbdinamogigi multescudario bonetti 

viewscnt
Articole similare