Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB a primit răspunsul conducerii lui Dinamo în privinţa schimbării lui Flavius Stoican! "E clar că ceva nu funcţionează"

DDB a primit răspunsul conducerii lui Dinamo în privinţa schimbării lui Flavius Stoican! "E clar că ceva nu funcţionează"
Comentarii

Team-managerul FC Dinamo, Florin Răducioiu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu este normal ca un club să fie condus de suporteri. El a făcut această afirmaţie după ce au apărut informaţii că fanii din Programul DDB negociază revenirea lui Duşan Uhrin pe banca echipei "alb-roşii".

Răducioiu: "Nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo"

"Rezultatele nu sunt cele pecare le aştepteam, chiar dacă am jucat cu echipe extrem de bune. Din fericire, în fotbal vine întotdeauna următorul meci. E un meci complicat (n.r. - cu CS Universitatea Craiova), încercă să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat bun. Cum să obţinem rezultatul ăsta? Habar n-am!. Nu ne permitem să transmitem echipei şi suporterilor care sunt alături de echipă o stare de spirit negativă. Încă mai sunt şanse, mai sunt meciuri. Ne lipsesc rezultatele. (n.r. - dacă un club poate fi condus de fani)

E o situaţie inedită de câţiva ani la Dinamo, eu sunt aici de câteva săptămâni, apreciez că suporterii ajută din punct de vedere financiar clubul într-un moment foarte complicat. Dar nu cred că fanii trebuie să conducă clubul Dinamo. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar în momentul de faţă, nu avem decât să ne concentrăm cât putem de bine şi să obţinem în cele câteva meciuri care mai sunt bune rezultate bune şi după aceea vom vedea care va fi situaţia. Dar nu cred că fanii trebuie să conducă clubul", a declarat Răducioiu despre mutarea gândită de DDB, în privinţa băncii tehnice. 

Flavius Stoican, pus în gardă: "E clar că ceva nu funcţionează"

Flavius Stoican e sub presiune, după ce dinspre conducere s-a transmis că "ceva nu funcţionează", după înfrângerile consecutive din Liga 1. 

"Apreciem enorm ce fac, dar asta e părerea mea şi nu cred că este acum momentul ideal, propice de a vorbi despre schimbarea antrenorului. Rezultatele nu ne ajută, dar nu cred că asta e problema şi nu ne face bine să vorbim de un posibil înlocuitor al lui Flavius. E un punct de vedere al lor, îl respectăm, dar nu este acum momentul să vorbim de asemenea lucruri. Vină avem toţi, vina este a jucătorilor...

E clar că ceva nu funcţionează. Rezultale sunt negative, evident sunt probleme, ceva nu este în regulă acum. Ne trebuie o serie pozitivă, nu ştiu cum o să facem, vedem mâine ce se va întâmpla. Nu regret că am venit la Dinamo, ştiam ce dificultăţi vor fi, eu am un rol lângă antrenor, încerc să-l ajut şi am o colaborare foarte bună cu el. Nu mulţi au ajutat clubul, toţi au fost când a fost bine, eu am venit când este o situaţie extrem de rea. Voi avea un mare regret dacă vom retrograda, dar nu vreau să mai pronunţ naibii acest cuvânt!", a spus Răducioiu.

Dinamo va evolua, joi, de la ora 19.55, pe teren propriu, cu CSU Universitatea Craiova, în etapa a XXV-a a Ligii I, pe Telekomsport.ro. 

Alb-roşii sunt pe penultimul loc în Liga 1, cu 12 puncte, şi au nevoie de puncte pentru a se apropia de U Craiova 1948, care ocupă locul de baraj cu 23 de puncte. 

 

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamoflavius stoicandusan uhrin 

viewscnt
Articole similare