Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Şerdean". Anunţ important postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo

"DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Şerdean". Anunţ important postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo

Dinamo București

Comentarii

DDB a reuşit o nouă lovitură importantă pentru stabilitatea financiară a clubului Dinamo. Printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, reprezentanţii DDB au anunţat că au recuperat prejudiciul creat de fostul preşedinte executiv al clubului, Dorin Şerdean.

"DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Şerdean

Acţionarul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB) a recuperat prejudiciul creat de fostul preşedinte executiv al clubului, Dorin Şerdean, aşa cum a promis public pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Suporter al echipei noastre, avocatul Gabriel Bucur a înţeles cum stau lucrurile la Dinamo Bucureşti şi a acceptat astăzi să returneze banii primiţi din partea fostului preşedinte executiv Dorin Şerdean, a anunţat conducerea administrativă a clubului prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte public avocatului Gabriel Bucur pentru ataşamentul faţă de culorile clubului, faţă de toţi susţinătorii echipei noastre!

Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezintă un gest de onoare într-un moment în care suporterii dinamovişti au un singur obiectiv, salvarea clubului, se înscriu în Program DDB şi cumpără bilete virtuale cu bani din alocaţii şi pensii sau din salariul minim pe economie.

Dinamo Bucureşti a anunţat joi, 21 ianuarie 2021, încheierea raporturilor contractuale cu Dorin Şerdean.

A doua zi, fostul preşedinte executiv a deturnat fondurile clubului Dinamo Bucureşti, plătind din banii suporterilor asistenţa juridică oferită de către avocatul Gabriel Bucur" , se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.

DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Şerdean Bucureşti, 25 ianuarie 2021. Acţionarul "Doar Dinamo Bucureşti"...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Luni, 25 ianuarie 2021

 

Afla mai multe despre: dorin serdean 

viewscnt
Articole similare