Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB, anunţ despre scenariul negru: "Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde palmares, culori, stemă"

DDB, anunţ despre scenariul negru: "Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde palmares, culori, stemă"

Dinamo București

Comentarii

O posibilă retrogradare ar putea avea consecinţe grave pentru Dinamo Bucureşti. DDB a anunţat cel mai negru scenariu în care s-ar putea afla clubul alb-roşu.

DDB: "Dinamo, obligatoriu în Liga 1, pentru a nu pierde patrimoniul"

Fanii-acţionari s-au lupta în acest sezon, pentru a ţine clubul de suflet în viaţă, în absenţa acţionarului majoritar Pablo Cortacero. Totuşi, problemele nu se mai opresc pentru "câini". Problemele apar de peste tot. Pe lângă dificultăţile financiare, acum clubul e ameninţat şi de o posibilă retrogradare, ceea ce ar însemna un dezastru. 

"Trebuie să luăm o decizie care ne va urmări toată viaţa! Am făcut tot ce este omeneşte posibil, ca suporteri, în ultimul an, pentru a ne salva clubul. Am reuşit să păstrăm jucătorii, i-am adus cu salariile la zi, am achitat rate la ANAF, am extras clubul onorabil din litigii, am redus din datorii, am avut grijă ca Dinamo să fie reprezentat în instanţe de avocaţi competenţi, ne-am luptat cu gaşca lui Cortacero şi am asigurat cheltuielile curente ale clubului.

A venit şi licenţa! Am pornit de la o datorie de 1.200.000 € şi am ajuns la doar 245.000 €, cu 8 zile rămase să o strângem! Din păcate însă, rezultatele echipei ne sunt potrivnice şi avem printre noi destui suporteri de moral. Ce nu înţeleg câinii ăştia este că Dinamo e sfâşiat din interior de zeci de ani. Dinamo a fost folosit, exploatat şi chiar furat, ani în şir, era imposibil ca DDB să rezolve toate problemele în doar câteva luni.

Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV şi nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo şi aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă şi o vom face, însă e obligatoriu să luăm licenţa, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariţia lui, practic!”, a transmis DDB. 

Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte, poziţie care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1. 

Afla mai multe despre: dinamodinamo bucurestiddb 

viewscnt
Articole similare