Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB iese la atac după revenirea lui Dorin Şerdean la Dinamo: ”Vorba lui nea Ando: 'Ăştia au venit să facă jaf''

DDB iese la atac după revenirea lui Dorin Şerdean la Dinamo: ”Vorba lui nea Ando: 'Ăştia au venit să facă jaf''

Dinamo București

Comentarii

Mutarea anunţată de Dănuţ Lupu, în urmă cu două săptămâni, a avut loc la Dinamo Bucureşti. Dorin Şerdean e noul acţionar majoritar al clubului prin firma Lotus.

DDB iese la atac după revenirea lui Dorin Şerdean la Dinamo: ”Vorba lui nea Ando: 'Ăştia au venit să facă jaf''

Dorin Şerdean a preluat de la Pablo Cortacero firma Lotus, care deţine pachetul majoritar de acţiuni al lui Dinamo.

Vestea i-a supărat teribil pe fanii lui Dinamo care au ieşit la atac.

DDB a publicat un mesaj dur pe reţelele de socializare, în care au transmis că nu este bine primit în Ştefan cel Mare. 

„AVEM ÎNCREDERE ÎN JUSTIŢIE! Unul dintre membrii găştii spaniole a preluat coaforul de la un confrate în rele. Şerdean este acum patronul Lotus, devenind astfel acţionar la Dinamo. Acelaşi Şerdean a primit şi o decizie favorabilă din partea justiţiei, potrivit căreia Dinamo trebuie să il repună în funcţia pe care o deţinea la club şi să îi achite câteva salarii. E OK. Acţionarul (Lotus) nu mai trebuie acum decât să vireze banii în club, pentru ca departamentul de contabilitate să-i poată emite ordinul de plată pentru acele salarii. (smile)

Redevenind serioşi, mărturisim că nu «înţelegem» cum o Instanţă din România a eşuat în a înţelege că acest individ a făcut parte din şleahta cu alură de grup infracţional care a încercat să falimenteze Dinamo, un brand al sportului românesc. Vorba lui nea Ando: «Ăştia au venit să facă JAF».

Nu înţelegem din punct de vedere moral, sigur că da, altfel ştim că este vorba despre un litigiu de muncă şi s-a judecat ca atare. Pentru că tot o Instanţă din România a dat undă verde intrării în insolvenţă în numai două zile, aprobând şi planul de reorganizare la timp, clubul evitând depunctarea.

ÎNCREDEREA DDB ÎN JUSTIŢIE ESTE ASTFEL NEZDRUNCINATĂ! Clubul se află în momentul de faţă sub protecţia legilor statului, opţiunea intrării în insolvenţă dovedindu-se, încă o dată, o mişcare inspirată. Decizia în cazul Şerdean nu este definitivă, astfel că Dinamo va face apel”, se arată în comunicatul remis de DDB.

Afla mai multe despre: ddbdinamodori şerdean 

viewscnt
Articole similare