Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB, mesaj pentru Andreias Mihaiu după ce a ratat penalty-urile: „Ai greşit. De două ori la rând”

DDB, mesaj pentru Andreias Mihaiu după ce a ratat penalty-urile: „Ai greşit. De două ori la rând”

Superliga

Comentarii

Andreas Mihaiu (22 de ani) a ratat două penalty-uri la rând în semifinalele Cupei României, iar Dinamo a fost eliminată din competiţie.

Mihai Popa, portarul Astrei, cu puţină experienţă în Liga I, i-a ghicit în ambele cazuri colţul.

În primă fază, Mihai Popa nu rămăsese cu măcar un picior pe linia porţii în momentul şutului, iar arbitrul a dictat repetarea loviturii de la 11m.

Însă nici a doua nu a fost cu noroc pentru tânărul Mihaiu, care a ratat.

DDB, mesaj de încurajare pentru Andreas Mihaiu: „Keep walking”

Fanii lui Dinamo îl încurajează pe tânărul jucător şi au postat pe reţelele de socializare un mesaj:

„KEEP WALKING  (n.r. - continuă să mergi)

Erau peste 40 de grade la umbră. Dar cea mai apăsătoare era soarta unui finale care cădea pe umerii jucătorului care se apropia de punctul cu var. Şutul lui Roberto Baggio, Balonul de Aur din anul precedent. Mingea trece peste transversala porţii lui Taffarel. La câţiva metri de bucuria lui Romario şi Bebeto se află căpitanul Baresi care plânge şi este consolat de Gigi Riva.

Roberto nu va uita niciodată acel moment. Este cea mai cunoscută ratare a unui penalty. Toţi îşi amintesc de codiţa lui Baggio şi de tristeţea lui de după ratare. Dar prea puţini îşi mai aduc aminte că înainte de Roberto, alţi doi italieni, Franco Baresi şi Daniele Massaro rataseră. Dacă Baggio ar fi înscris, pentru Brazilia era suficient să transforme următorul penalty şi deznodământul era acelaşi.

„Cupei României Competiţie care nu se compară cu World Cup, cum nu se compară Mihaiu cu Baggio”

Mihaiu a greşit. De două ori. Dar ratarea lui a făcut să fim egalaţi, nu să fim eliminaţi. La meciul cu Hermannstadt a scos penalty şi eliminare. Poate că acel moment ne-a adus salvarea de la retrogradare. Am pierdut calificarea în finala Cupei României Competiţie care nu se compară cu World Cup, cum nu se compară Mihaiu cu Baggio.

Suntem trişti, dar TREBUIE SĂ RIDICĂM CAPUL DIN PĂMÂNT. Şi noi şi jucătorii. Trebuie să mergem mai departe. Dacă dăm la o parte loteria de la sfârşit şi ne rezumăm la rezultatul de după 90 de minute, avem 5 meciuri consecutive în care suntem câştigători. Trebuie să câştigăm cu FC Argeş, iar jocul din seara asta ne arată că putem”.

Afla mai multe despre: ddbdinamoandreias mihaiu 

viewscnt
Articole similare