Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB nu iartă. Doi oameni trecuţi prin Ştefan cel Mare sunt traşi la răspundere pentru haosul din club: ”Creierul mare şi creierul mic”

DDB nu iartă. Doi oameni trecuţi prin Ştefan cel Mare sunt traşi la răspundere pentru haosul din club: ”Creierul mare şi creierul mic”

Superliga

Comentarii

Dinamo are în continuare probleme financiare şi este într-o situaţie dificilă.

Fanii fac eforturi mari pentru a salva clubul din Ştefan cel Mare. DDB nu uită şi nu iartă. Suporterii îi acuză pe Cosmin Contra şi Juan Melero Marin, omul care a fost în umbra lui Pablo Cortacero, de haosul de la Dinamo.

Aceştia au emis un comunicat în care îşi susţin ideea prin argumente concrete.

Comunicatul DDB:

Sperăm ca mâna lungă a justiţiei să ajungă şi la cei care au stat în spatele cohortei, mai exact creierul mare al distrugerii lui Dinamo, Melero Marin şi creierul mic, Cosmin Contra.

Iată cele 10 argumente ale vinovăţiei celor doi: 

1. Ei l-au căutat Cortacero, l-au găsit şi l-au convins să accepte rolul de paravan în manevra care trebuia să îngroape Dinamo. Tocmai din acest motiv, Guriţă şi-a permis să lovească teatral în ”angajatul” Cortacero. 

2. Să nu uităm că Melero şi Contra sunt cei care i-au convins pe jucătorii spanioli să semneze cu Dinamo şi le-au oferit salarii prin care falimentul clubului să fie asigurat. 

3. Pentru cei care se întreabă ce aveau de câştigat groparii din această afacere? Răspunsul e tot mai clar: Dacă un singur jucător spaniol reuşeşte să obţină 500.000€ în urma memoriului depus la Fifa, să nu vă imaginaţi că banii câştigaţi rămân la jucător. Cei doi nu au căutat jucători care să ajute Dinamo, ci jucători care să accepte astfel de jocuri murdare. Aşa se explică faptul că majoritatea celor aduşi erau spanioli. 

4. Priviţi cum jucătorii aduşi de Contra şi Melero şi-au găsit echipe în Spania, acolo unde Melero are mare influenţă. Doar portarul spaniol adus de Contra la Dinamo, René Román Hinojo, 38 de ani, s-a întors la pensie şi aşteaptă bani frumoşi de la Dinamo. Pentru a-i face loc la echipă, Contra l-a dat afară pe Straton, un portar bun, devotat, dar cu un salariu prea mic în care nu încăpeau comisioanele pungaşilor. 

5. Să nu uităm că Guriţă s-a ocupat de aceste ţepe dintr-o poziţie de oficial UEFA, poziţie în care a ajuns şi după ce a plecat de la Dinamo.

 6. Are cineva impresia că fostul antrenor a rămas în pagubă după plecarea de la Dinamo? Nicidecum. A forţat clubul să-i achite zeci de mii de euro, sub ameninţarea memoriului la FIFA. 

7. Foarte interesant este de ce Guriţă a refuzat propunerea de a-şi primi banii (oricum nemeritaţi) în vară. Omul era convins că până la vară Dinamo va fi în faliment. Doar muncise din greu pentru asta. 

8. Culmea e că toţi aceşti ţepari se plâng că la rândul lor au fost păcăliţi de alţii. Contra a încercat să lase de înţeles că a apărut în schemă abia în vara lui 2020, când s-a lăsat cu greu convins să vină la Dinamo ca antrenor. Adevărul este de fapt altul. Contra era în spatele manevrei încă din APRILIE, atunci când ne prezenta GARANŢII pentru ”un investitor foarte potent financiar din Spania”. El şi Ţălnar au garantat de la început pentru grupul de săpaşi din Granada. 

9. Să nu uităm că grupul Contra-Melero-Şerdean era sigur că va pune mâna pe banii din drepturile TV. Nu se aşteptau că suporterii, prin ProgramDDB, să aibă puterea şi inteligenţa de a bloca acele sume prin împrumuturile garantate tocmai cu acele drepturi tv. 

10. Oare dintr-un meci jucat cum trebuie la pariuri cam câţi bani se pot face? Vă mai amintiţi cum pierdea Dinamo meciurile cu Chindia sau cu Sepsi, din poziţia de mare favorită, prin prisma valorii umflate a lotului? - Comunicat DDB Italia

Afla mai multe despre: dinamoddbcosmin contra 

viewscnt
Articole similare