Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB s-a răzgândit şi caută antrenor! Ce anunţ surprinzător au făcut suporterii acţionari de la Dinamo: „Nu dormim până nu rezolvăm”

DDB s-a răzgândit şi caută antrenor! Ce anunţ surprinzător au făcut suporterii acţionari de la Dinamo: „Nu dormim până nu rezolvăm”

Superliga

Comentarii

Dinamo trece prin momente grele. Fanii acţionari, care mai dau din când în când „injecţii financiare”, şi-au pierdut răbdarea cu antrenorul Jerry Gane.

Conform celor scrise de aceştia pe contul oficial de Facebook, suporterii îşi doresc un nou manager în „Ştefan cel Mare”.

„Căutăm antrenor şi în acelaşi timp căutăm bani pentru licenţă. Şi nu mai avem nopţi până nu le vom găsi şi rezolva pe toate”, au scris cei din DDB.
Anunţul contrazice ce a spus Constantin Eftimescu, preşedintele Consiliului de Admnistraţie de la Dinamo, care, a anunţat, acum câteva zile, că Gane ar avea tot sprijinul DDB şi că nu s-ar pune problema unei schimbări de antrenor.
Dinamo nu a mai câştigat un meci în Liga I de şase meciuri şi se zbate în subsolul clasamentului unde a ajuns pe locul 14, cu doar 27 de puncte.

DDB a stins litigiile cu Cosmin Contra şi Javi Reyes

Cosmin Contra şi Javi Reyes, fostul antrenor şi fostul preparator fizic al lui Dinamo, şi-au stins litigiile cu clubul din Ştefan cel Mare, după negocieri cu boardul DDB.
Telekom Sport a aflat că litigiile lui Contra şi Reyes cu Dinamo s-au stins. Potrivit informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Contra a primit un salariu şi banii pe care i-a cheltuit din buzunarul propriu pentru materiale pe care le-a folosit la anternamente, medicaţie şi vitaminizare. În ceea ce-l priveşte pe Javi Reyes, fostul preparator fzicic al alb-roşiilor, a primit şi el două salarii. Contra şi Reyes erau în litigiu cu Dinamo pentru plata restanţelor financiare, după ce nu şi-au primit niciun salariu de la spaniolii care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.

 

Afla mai multe despre: dinamoddbjerry gane 

viewscnt
Articole similare