Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB şi noua lovitură. Ce acord au semnat suporterii-acţionari: „Nu ne oprim aici”

DDB şi noua lovitură. Ce acord au semnat suporterii-acţionari: „Nu ne oprim aici”

Superliga

Comentarii

Suporterii-acţionari de la Dinamo şi-au unit forţele şi au atras un nou sponsor, producătorul auto Suzuki, cu care au semnat un acord important.

Conform primelor informaţii, datorită acestui acord, Dinamo va beneficia de reducerea datoriilor pentru licenţă cu 400.000 de euro şi achitarea salariilor pe luna ianuarie!
Avem câteva împliniri şi câteva veşti bune pe care dorim să le împărtăşim cu tine, mai ales că eşti unul dintre cei care au contribuit la realizarea lor: am reuşit să reducem datoriile în vederea primirii licenţei, de la 1.200.000 € la 800.000 €. Această reducere a datoriilor a fost posibilă prin sumele care provin din înscrierile în DDB şi din cumpărarea de bilete la meciurile de acasă. Continuăm şi negocierile cu toţi cei faţă de care avem datorii de stins. Am achitat salariile jucătorilor pe luna ianuarie. Totul din banii strânşi de suporteri. Am achitat datoriile şi chiriile pentru Centrul de Copii şi Juniori. Am trecut de 14.500 de membri DDB. Avem cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei. NU NE OPRIM! În ritmul acesta, obiectivul nostru de a depăşi 20.000 de membri până la sfârşitul anului, este uşor de realizat. Am lansat precomenzile pentru tricourile oficiale de joc de la Macron inscripţionate cu numele suporterilor, pentru a strânge o parte din banii de licenţă. Astăzi, la ora meciului cu Viitorul vom depăşi 6.500.000,00 lei pe platforma DDB.
Asta înseamnă 1.332.000,00€. Şi nu ne oprim! Peste 2.500 de persoane au ales să redirecţioneze 3,5 din banii opriţi de Stat pe anul 2020 către DDB. Am început să punem la dispoziţia oamenilor de afaceri dinamovişti contracte de sponsorizare, prin care pot redirecţiona către Asociaţia PCH până la 20% din impozitul datorat Statului. Am încheiat o intelegere cu producătorul auto japonez Suzuki şi vom oferi la fiecare sold, prin tragere la sorţi, câte un autoturism Suzuki Swift, în valoare de 11.400 €. Avem trei sold out-uri consecutive pe Arena Naţională şi unul pe stadionul Dinamo. Cu meciul de astăzi, vom ajunge la 235.000 de bilete vândute de la începutul anului!”, se arată într-un comunicat DDB.
Dinamo este pe locul 12 în clasament, cu 26 de puncte. Vineri, „câinii” se vor duela cu FC Viitorul, de la ora 20:30. 
 

Afla mai multe despre: dinamoddb 

viewscnt
Articole similare