Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB şi PCH, mesaj-manifest: "Insolvenţa sau faliment!? Alegerea a fost evidentă!". Ce promisiune au primit fotbaliştii care ameninţă că pleacă

DDB şi PCH, mesaj-manifest: "Insolvenţa sau faliment!? Alegerea a fost evidentă!". Ce promisiune au primit fotbaliştii care ameninţă că pleacă
Comentarii

Fanii-acţionari ai lui Dinamo Bucureşti se apară în privinţa situaţiei dificile de la Dinamo. De această dată, DDB şi PCH au avut un mesaj pentru jucătorii din lot.

DDB şi PCH, mesaj comun pentru fotbaliştii lui Dinamo

Dinamo Bucureşti a intrat în insolvenţă, iar situaţia din lot a degenerat. Dusan Uhrin a plecat din România, dar a promis că revine, în timp ce fotbaliştii ameninţă că pleacă, după ce nu şi-au primit banii promişi. 

În ultimul mesaj, DDB şi PCH le-au reamintit eforturile pe care le-au făcut, au vorbit despre insolvenţă şi faliment şi a promis că vor exista negocieri săptămâna următoare, în privinţa situaţiei salariale. 

"O ÎNTREBARE PENTRU PAUL, STELIANO, DEIAN, ALEX, VLAD & CO

Şi pentru toţi oamenii care se îndoiesc de buna-credinţă a DDB 

Nu există nimeni în fotbal mai interesat decât suporterul şi antrenorul ca jucătorii să fie mulţumiţi şi fericiţi. Pentru că ambii ştiu că doar aşa echipa poate obţine rezultate. 

Unde se duc fotbaliştii atunci când înscriu să se bucure? Înspre peluză! Pe cine cheamă suporterii să scandeze împreună după victorii? Pe jucători! Cine nu înţelege că la o echipă de fotbal, relaţia suporteri - jucători e specială, s-a uitat la fotbal, o viaţă, degeaba! 

Când DDB a fost nevoită să se implice, a plătit salarii restante de câteva luni bune. Salarii întregi! În ianuarie, DDB a discutat cu jucătorii şi le-a propus unora dintre ei să renunţe la o mică parte din restanţe şi la o alta din salariu, pentru câteva luni doar. Vorbim de jucătorii cu salariile printre cele mai mari din Liga 1, nu doar de la Dinamo! Menţionăm că la Dinamo au venit jucători fericiţi să semneze pe 7.000 €, iar când au ajuns faţă în faţă cu spaniolii li s-a spus: “Care 7000? Dinamo vă dă 15, iată contractul!” 

Le-am mulţumit atunci jucătorilor pentru înţelegere şi o mai facem acum încă o dată! 

Ce a promis DDB jucătorilor, a promis pentru că a crezut în program şi în pasiunea suporterilor pentru Dinamo. Programul însă nu a crescut în ritmul în care creştea în acel moment şi la asta au contribuit mai mulţi factori. Pe lângă situaţia dificilă de la club, un minimum de responsabilitate avem toţi, începând de la echipa DDB, până la jucători. 

DDB nu avea să prevadă că evoluţia echipei urma să aibă o traiectorie aiuritoare. Drumul de lângă play-off până pe locurile direct retrogradabile ne-a surprins pe toţi, a descurajat suporteri, pe unii chiar i-a îndepărtat complet. La fel şi unele declaraţii publice mai puţin inspirate şi câteva escapade nepermise la un club ca Dinamo. 

Au fost momente în care se vorbea prin interviuri doar de bani, bani, bani, în timp ce Dinamo se ducea numai în jos, în jos, în jos. Condiţiile de pregătire erau dificile, la club exista un vid de putere, s-au făcut şi greşeli manageriale şi de comunicare. DDB nu uită aceste probleme nici măcar o secundă! Aveţi dreptate când reproşaţi că DDB ar fi trebuit să fie pe lângă voi mai mult, însă gândiţi-vă ce se spunea la televizor despre momente când am fost. “Cum să te apropii de Săftica tu, suporter!?” Inacceptabil, alungaţi suporterii cu pietre! Exerciţiul de a ne pune unii în pantofii altora ajută, să-l facem! 

DDB nu avea de unde să ştie exact nici nenorocirile făcute de spanioli. Datoriile care s-au prăvălit peste Dinamo, ulterior discuţiilor noastre cu jucătorii, aproape că au copleşit programul DDB. 

Aceasta a fost situaţia de fapt! Având în vedere toate aceste lucruri, să gândeşti că tocmai suporterii au vrut să păcălească sau să crezi că nu au respectat jucătorii e absurd! Le reamintim băieţilor un lucru asupra căruia am căzut recent de acord. 

În toată enormitatea realităţii de la Dinamo, şi voi, şi noi, suntem VICTIMELE! 

Fiecare dintre noi însă, într-un final, ne-am făcut partea pentru Dinamo! Dacă suporterii am fi putut strânge mai mulţi bani, am fi strâns şi voi aţi fi fost acum cu salariile la zi! Să te superi pe suporteri pentru că nu au mai mulţi bani e prea mult! Banii care n-au ajuns la voi au salvat baza pe care vă antrenaţi şi au luat Licenţa! 

Victime cu toţii, da!? Nu uitaţi! 

Poate că ar fi bine să nu mai lăsăm pe nimeni să ne pună unii împotriva altora. Nu uitaţi că cei care acum pozează în apărătorii voştri, sunt aceiaşi care din infatuaţi, tatuaţi şi manelişti nu vă scoteau! Pe noi ne-au transformat din golani în şarlatani, iar noi zâmbim, e OK! Suporterii DDB au fost alături de VOI şi v-am apărat mereu! Împreună am trecut peste toate cu bine şi Dinamo a rămas în Liga 1!", se arată pe pagina de Facebook a PCH. 

"Insolvenţa sau faliment!? Alegerea a fost evidentă!"

"Nu omiteţi nici că în dimineaţa zilei intrării în insolvenţă, DDB strangea bani fix pentru salarii. Decizia Instanţei a schimbat însă totul! Insolvenţa a fost una dintre soluţiile păstrate ca alternativă, însă întotdeauna tratată ca “ultimă soluţie”. Negocierile eşuate cu avocaţii jucătorilor plecaţi în iarnă de la Dinamo au pus clubul în săptămâna plecării în Turcia în faţa luării unei decizii majore: insolvenţa sau faliment!? Alegerea a fost evidentă! DDB nu a vrut să păcălească pe nimeni, DDB a vrut doar să nu lase Dinamo să moară şi angajaţii să nu-şi piardă locurile de muncă! 

La insolvenţă au contribuit chiar (jucători) angajaţi, prin procese şi memorii! Plecările şi ameninţarea cu plata urgentă a restanţelor, cu bani pe care se ştia că Dinamo nu îi are, în condiţiile în care suporterii abia mai puteau “sta în picioare”, ar fi însemnat pentru Dinamo falimentul! 

Era dreptul angajaţilor nemulţumiţi, însă noi nu am putut face mai mult decât am făcut! 

Regretăm enorm faptul că din cauza unor acţionari iresponsabili nu aţi putut duce toţi banii de pe munca voastră acasă, la familii! DDB face tot ce îi stă în putinţă pentru găsirea unor soluţii acceptabile pentru toţi! 

Cu aceste gânduri am dorit ca jucătorii să se aşeze la masa discuţiilor de săptămâna viitoare. Sperăm ca acestea să fie lămuritoare şi în interesul jucătorilor şi totodată al lui Dinamo! Fără disponibilitatea de dialog, există riscul ca respectul să dispară. Discuţiile de pe poziţii de forţă nu ajută, dimpotrivă! Să continuăm povestea lui Dinamo împreună cu bine, iar în cazurile în care situaţia o impune, să ne despărţim cu onoare. DDB mizează pe profesionalismul şi caracterul vostru! 

În încheiere, vă sugerăm să le adresaţi tuturor celor care vă doresc “binele” următoarea întrebare: “Dacă DDB a avut intenţia să vă păcălească şi să nu vă plătească oricum salariile promise în iarnă, care era diferenţa între a nu plăti 18.000 pe lună (salariu întreg) sau doar a nu plăti 10? (salariu diminuat câteva luni) 

Gândiţi-vă un pic la asta şi voi! 

Echipa DDB & PCH", au încheiat fanii-acţionari.  

Afla mai multe despre: pchddbdinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare