Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DDB-ul îl aşteaptă pe Prunea înapoi în Ştefan cel Mare! Ce răspuns a dat fostul mare portar

DDB-ul îl aşteaptă pe Prunea înapoi în Ştefan cel Mare! Ce răspuns a dat fostul mare portar

Fotbal intern

Comentarii

O revenire a lui Florin Prunea în Ştefan cel Mare ar fi dorită de DDB, însă fostul portar a dezvăluit că nu a fost contactat direct de fanii-acţionari.

După ce DDB-ul anunţa că Florin Prunea este aşteptat să revină în Ştefan cel Mare, fostul mare portar a dezvăluit că nu a fost contactat direct de vreunul dintre liderii grupului socios. Prunea explica faptul că ar fi dispus să pună umărul la salvarea lui Dinamo, dar că aşteaptă un semn din partea fanilor-acţionari mai întâi.

DDB-ul îl aşteaptă pe Prunea înapoi în Ştefan cel Mare!

”Dinamo are câţiva jucători peste media din play-out, dar jocul suferă şi nu dă speranţe de mai bine. Se poate salva, dar trebuie strânse rândurile şi cineva trebuie să dea un semnal. Unde au scris fanii că vor să revin? Nu ştiu, n-am citit. Peluza Cătălin Hîldan? Să mă sune cineva oficial, dacă vor să mă întorc. Aştept telefonul”, a declarat Prunea, pentru ProSport.

Deşi fostul portar nu a fost contactat direct de conducătorii lui Dinamo, peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj pe Facebook, prin care cerea atât implicarea lui Prunea, cât şi a altor foste glorii din Ştefan cel Mare.

”Florin Prunea, având în vedere situaţia tragică în care se află echipa noastră şi în urma declaraţiilor pe care le-ai avut în mass-media, te invităm în mod oficial să pui umărul la salvarea clubului la care ai scris istorie! Acest apel se adresează tuturor gloriilor dinamoviste care îşi manifestă dezacordul faţă de acţiunile membrilor Programului DDB. Vă aşteptăm alături de noi”, este mesajul postat de PCH.

VIDEO | Academica Clinceni - FCSB 0-2

Afla mai multe despre: florin pruneaddbpchdinamo 

viewscnt
Articole similare