Experiențe împreună.
You are here:

De-a dreptul şocant! Vedeta din naţionala Rusiei de fotbal a cerut în căsătorie o minoră: fata e nepoata fostului preşedinte

De-a dreptul şocant! Vedeta din naţionala Rusiei de fotbal a cerut în căsătorie o minoră: fata e nepoata fostului preşedintegalerie foto

Diverse

Comentarii

Fotbalistul lui Lokomotiv Moscova, Fedor Smolov (29 de ani), se va căsători, dar informaţia a scandalizat opinia publică din Rusia. Norocoasa este Maria Yumasheva, în vârstă de 17 ani, nepoata fostului preşedinte al Federaţiei Ruse între 1991-1999, Boris Yeltsin.

Fedor Smolov, cerere şocantă în căsătorie

Fotbalistul lui Lokomotiv Moscova are parte de succes la 29 de ani. Atacantul e dorit de Espanyol, iar pe plan sentimental va face pasul cel mare. 

Totuşi, alegerea jumătăţii sale a stârnit controverse în Rusia. Norocoasa este Maria Yumasheva, în vârstă de 17 ani, nepoata fostului preşedinte al Federaţiei Ruse, Boris Yeltsin. 

Răspunsul fetei a fost "Da", iar nunta va avea loc în curând, atunci când Maria Yumasheva va împlini 18 ani, conform alo.rs. Conform sursei citate, fotbalistul se află în relaţii foarte bune cu familia minorei. 

Fedor Smolov a fost selecţionat de 39 de ori în naţionala Rusiei, pentru care a marcat de 14 ori. 

De-a lungul carierei, Smolov a jucat la: Dinamo Moscova, Feyenoord, Anzhi, Ural, Kransodar şi Lokomotiv Moscova. 

GALERIE FOTO 

 

 

viewscnt
Articole similare