Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”De aici putem construi în continuare”. Prepeliţă, mândru după victoria reuşită cu Astra

”De aici putem construi în continuare”. Prepeliţă, mândru după victoria reuşită cu Astra

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu a primit vizita lui FC Argeş în etapa cu numărul trei a play-out-ului Ligii 1. Piteştenii au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat de Malele în minutul 78, din penalty.

În urma rezultatului pozitiv obţinut, Andrei Prepeliţă s-a arătat mândru de jocul prestat de echipa sa. Tânărul tehnician nu le-a dat dreptate altor observatori, care sugerau că victoria obţinută de piteşteni nu a fost una meritată, şi şi-a felicitat echipa pentru o prestaţie defensivă solidă.

Prepeliţă, mândru după victoria reuşită cu Astra

”Mie mi s-a părut jocul destul de echilibrat, chiar sunt curios să mă uit pe posesia balonului şi pe celelalte rapoarte. Nu poţi să spui că am fost dominaţi, eu chiar cred că am avut posesia în acest meci. Am jucat bine defensiv, am închis bine spaţiile şi am aşteptat contraatacul.

De aici putem să construim în continuare. Echipa mă bucură, că a reacţionat din nou bine după înfrângere. Am avut anul acesta trei înfrângeri şi după fiecare înfrângere am câştigat meciul următor”, a declarat Prepeliţă, în urma victoriei cu Astra.

VIDEO | Rezumat Astra - Argeş 0-1

Afla mai multe despre: liga 1astra argeşastra giurgiufc argeş 

viewscnt
Articole similare