Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De asta îl vrea Becali. Jucătorul dorit insistent de FCSB nu iese în cluburi şi e elev de nota 10: "Vreau să fac două facultăţi"

De asta îl vrea Becali. Jucătorul dorit insistent de FCSB nu iese în cluburi şi e elev de nota 10: "Vreau să fac două facultăţi"

FCSB

Comentarii

Evoluţiile din ultima perioadă ale celor de la FCSB nu l-au convins deloc pe patronul echipei. Astfel, din iarnă, Nicolae Dică ar putea avea sub comandă alţi patru jucători de mare perspectivă.

Câte un jucător de la Gaz Metan Mediaş şi de la FC Botoşani şi alţi doi de la FC Viitorul. Aşa arată lista de transferuri a lui Gigi Becali pentru perioada de iarnă. Olaru, Oaidă, Vînă şi Băluţă sunt cei patru jucători doriţi la FCSB.

Cu mijlocaşul central al lui Gheorghe Hagi a stat de vorba Telekom Sport. Spre deosebire de alţi jucători, care preferă să îşi petreacă timpul liber în cluburi de noapte sau încercând alte distracţii, Tudor Băluţă iubeşte să citească şi are de gând să termine chiar două facultaţi.

"Am avut note bune la şcoală, pentru că aşa am simţit eu. Am ştiut că trebuie să am grijă de şcoală, de carte. Niciodată nu m-au împins părinţii să învăţ, nu m-au obligat să am note mari la şcoală. M-am gândit că poate nu ajung la un nivel înalt. Poate nu ajungeam aici, poate nu aveam o carieră în fotbal. De asta am ţinut să iau notă mare la bacalaureat, de asta m-am înscris şi la facultate.

Sunt la Facultate de Sport. Probabil pe viitor voi face şi altă facultate, dar acum îmi este greu, pentru că sunt şi cu fotbalul. Îmi place foarte mult să citesc. S-a întâmplat chiar să iau în cantonamente caiete sau lecţii pentru şcoală. Mai repetam, mai învăţam. Oricum, nu am un obicei să iau cărţi după mine în cantonamente" , a declarat Tudor Băluţă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: balutafcsbviitorulnicolae dica 

viewscnt
Articole similare