Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De asta îl vrea OUT!? Becali trage pe linie moartă un fotbalist după un gest pe care l-a catalogat inacceptabil!

De asta îl vrea OUT!? Becali trage pe linie moartă un fotbalist după un gest pe care l-a catalogat inacceptabil!

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) s-a supărat pe un fotbalist important din echipă şi îl vrea afară, iar, ca atare, a acţionat cu ultimul transfer. Este vorba despre fundaşul stânga Risto Radunovic (31 de ani), un om de bază printre titularii "roş-albaştrilor", dar care va fi tras pe linie moartă.

Transferul lui Cristi Ganea (31 de ani), fundaş stânga adus liber de contract după ce s-a despărţit de Panathinaikos, a fost făcut pentru a-l dubla, iniţial, pe Radunovic, mai apoi pentru a-l scoate definitiv din echipă. Mai ales dacă ne luăm după ultimele declaraţii făcute de Gigi Becali.

Gestul lui Risto Radunovic pe car Gigi Becali îl consideră inacceptabil. Îl vrea OUT din echipă pe muntenegrean

Risto Radunovic a ajuns pe lista neagră a lui Gigi Becalii după un gest, pe care patronul l-a catalogat drept inacceptabil, făcut de muntenegrean după meciul cu Farul (2-3, la Ovidiu), în care FCSB a pierdut titlul de campioană în penultima etapă. Concret, scrie gsp.ro, Radunovic a solicitat să-i fie mărit contractul, scadent în vara lui 2024, cu mult peste ceea ce încasează în momentul de faţă.

În prezent, Risto Radunovic primeşte un salariu de 150.000 de euro pe an la FCSB, după ce a fost transferat de la Astra pentru 400.000 de euro. Gestul său l-a supărat pe Gigi Becali, care îl vrea afară din echipă. Dar aşteaptă ca Ganea să-şi intre în ritmul de joc!

Gigi Becali l-a lăudat pe Cristi Ganea după debutul din Cupa României, 2-0 cu Bihor Oradea

Omul de afaceri care controlează FCSB, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de modul în care Cristi Ganea a evoluat în meciul cu Bihor Oradea, câştigat cu 2-0 de "roş-albaştri" în grupele Cupei României. Patronul FCSB a lăsat de înţeles că, atunci când Ganea va fi apt sută la sută din toate punctele de vedere, Risto Radunovic va fi trecut pe bancă.

„Mi-a plăcut foarte mult şi Cristi Ganea. Jucător matur, cu experienţă, nu pierde mingea deloc. A fost primul lui meci, a fost ce mă aşteptam şi va fi din ce în ce mai bun. Radunovic prea era lejer. Bun jucător, dar nu avea niciun fel de emoţii, era titular, n-avea treabă. Acum o să vedem. Va juca tot el, până intră Ganea în ritm, dar apoi nu vom şti cine va fi titular", a declarat Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becali fcsbristo radunovic fcsbristo radunovic gigi becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare