Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De băut la toată lumea!" Provocarea lansată de Enache după înfrângea cu Craiova: "Dau o şampanie! Nu o să concurăm cu «Tânăr şi Neliniştit», dar aveţi temă pentru acasă"

"De băut la toată lumea!" Provocarea lansată de Enache după înfrângea cu Craiova: "Dau o şampanie! Nu o să concurăm cu «Tânăr şi Neliniştit», dar aveţi temă pentru acasă"

Astra Giurgiu

Comentarii

Costel Enache avea 10 meciuri fără înfrângere pe banca Astrei, dar ieri echipa sa a pierdut la limită 1-0 în faţa Craiovei, după un gol încasat de la Koljici, şi asta după o serie de gafe ale jucătorilor giurgiuveni.

Tehnicianul care astăzi împlineşte 46 de ani a venit calm la conferinţa de presă de după meci, iar pe finalul acesteia a vorbit despre un eventual nou meci între Astra şi Craiova, dar în finala Cupei României. Astra joacă cu CFR Cluj în semifinalele Cupei, iar Craiova cu Viitorul.

"Îmi doresc o finală. Acuma... Pe Craiova mi-o doresc în finală din alt motiv. Îl găsiţi voi. Da? Ştiţi? Nu! Analizaţi. Aveţi termen de gândire. Chiar plecaţi în seara asta cu temă acasă. Vă las numărul meu de telefon dacă aţi descoperit motivul e OK. Dau o şampanie! Importat e să rămână aşa în ceaţă. Aşa se termină toate filmele bune.

Voi aţi văzut un film bun la Craiova în seara asta şi filmul meu rămâne în suspans. Nu o să concurăm cu «Tânăr şi Neliniştit», ştiu că a început în copilăria mea, dar nu ştiu dacă o să-i prind finalul. Nu-i bine să ştim cu toţii ce se întâmplă. Motivul e pur profesional. Normal că azi a fost un meci frumos, doar aţi câştigat. Celălalt nu v-a plăcut, mi-a plăcut mie mai mult.

Am aruncat una... Acum nu vă zic! Găsiţi răspunsul că e foarte simplu. Chiar e foarte simplu, dacă vă uitaţi profesional. Vedeţi care sunt obiectivele şi ce-ar urma, şi apoi e foarte simplu de găsit. Aveţi numărul meu de telefon, mă sunaţi, şi n-o să vă răspund!", a declarat amuzant Enache.

Ce se ascunde în spatele declaraţiilor lui Costel Enache şi de ce îşi doreşte o finală a Cupei României cu Universitatea? Dacă Finala Cupei României va fi Astra - Craiova, în acest caz giurgiuvenii ar avea două variante să se califice în Europa League, presupunând că oltenii vor încheia sezonul pe podium. Giurgiuvenii ar merge în Europa League fie dacă ar câştiga Cupa României, fie dacă ar termina pe locul 4.

Afla mai multe despre: enache 

viewscnt
Articole similare